Ontdek Apache!

Wat doet Apache?

Apache schrijft wat politici niet willen lezen, kranten niet mogen schrijven maar wat iedereen zou moeten weten. De autonome redactie brengt onthullende en actuele onderzoeksjournalistiek die voorbijgaat aan de waan van de dag. Apache draagt de rol van een onafhankelijke vierde macht erg hoog in het vaandel. Diepgravende en heldere analyses  geven meer duiding bij complexe maatschappelijke kwesties. Inhoud heerst!

Wie schrijft Apache?

Apache vernieuwt, verjongt en verbreedt. Dat zie je, dat voel je. De redactie van gevestigde journalistieke waarden groeit met jong aanstormend talent, het team verhuist en de site krijgt een grondige make-over. Maak kennis met onze acht persmusketiers:

Word ook Apache!

  1. Krijg inzicht in complexe, maatschappelijke kwesties
  2. Hoor deze belangrijke stem in het maatschappelijk debat
  3. Bouw mee aan een unieke en noodzakelijke nieuwssite
  4. Stap in een snelgroeiende community
  5. Geef het advertentievrije Apache.be de zuurstof die het nodig heeft om te ademen
  6. Word Apache!

Gratis proefartikels!

Ben je overtuigd van de meerwaarde van Apache, maar weet je niet goed waar onze journalisten zoal hun tanden in zetten? Ontdek de scherpe pen van Apache in deze vijf artikels die we (tijdelijk) gratis aanbieden.

Neem nu een abonnement op Apache, of word aandeelhouder en krijg er een gratis jaarabonnement bovenop.

Zij steunen Apache

Joren Seldeslachts, Marie Vinck en Rik van Cauwelaert dragen Apache een warm hart toe. Zij vertellen elk in een videoboodschap wat Apache zo bijzonder maakt. Zij steunen Apache. Jij ook?