Ontvang artikels via WhatsApp

Ontvang jij updates van Apache voortaan in WhatsApp? Schrijf je in en ontdek via de app elke dag een artikel dat iedereen zou moeten lezen.

artikels apache op whatsapp

Elke werkdag kan je een artikel van Apache ontvangen via WhatsApp. Het gaat steeds om het meest opmerkelijke artikel van de afgelopen 24 uur. Bij breaking news ontvang je een extra bericht. Zo blijf je helemaal bij en hoef je niets te missen.

Hoe schrijf ik me in?

Om de berichten te ontvangen, voeg je op je smartphone het nummer 0032 490 46 01 91 toe aan jouw contacten. Vervolgens stuur je hiernaar via WhatsApp een bericht met je naam en "START".

En verder?

We verwerken jouw inschrijving binnen de 3 werkdagen. Daarna ontvang je in de app van maandag tot vrijdag telkens rond 11u een bericht van ons.

Je ontvangt de berichten volledig gratis. Wil je de artikels lezen, dan heb je wel een online abonnement nodig. Dat kan je afsluiten op apache.be/abonneren.

Wil je de berichten niet meer ontvangen? Stuur dan in een WhatsApp-bericht "STOP".

whatsapp
Artikels liever per mail?

Apache stuurt wekelijks verschillende nieuwsbrieven uit. Zo kies je zelf hoe en van wat je op de hoogte blijft.

De kleine lettertjes

Jouw gsm-nummer wordt voor geen enkele andere doeleinde gebruikt dan het versturen van artikels van Apache via WhatsApp.

Dit nummer werd specifiek aangemaakt om artikels in WhatsApp te versturen. Berichten aan dit nummer worden niet opgevolgd. Met vragen kan je terecht op info@apache.be of 03 290 88 55.