Agenda

Apache komt naar je toe met interessante gespreksavonden over diverse onderwerpen. Van het MOOOV Film Festival tot de IJzertoren. Van online intimidatie tot stadslandbouw.

agenda Apache

Er zijn op dit moment geen nieuwe evenementen gepland.

 

Afgelopen evenementen

DI 20/12/22 @ Gent

Denk Zorg: 'Is de norm ons ideaal?' (extern)

Denk Zorg #7 onderzoekt de oorsprong, het nut en de impact van gezondheidsnormen en -idealen. ‘Is de norm ons ideaal?’ is een ode aan de twijfel en de zoektocht. Apache-journalist Liesbet De Kock is spreker.

Dinsdag 20 december 19u / Handelsbeurs (Gent) / Meer informatie

MA 12/12/22 @ Gent

International Press Freedom Seminar (extern)

Apache-journalist Steven Vanden Bussche spreekt over de impact van SLAPP op de redactiewerking op het vierde International Press Freedom Seminar aan de UGent.

Maandag 12 december 9u / De Krook (Gent) / Meer informatie

VR 2/12/22 @ Mechelen

Foliodag (extern)

Op de Foliodag ontmoeten alle medewerkers van cultuurmagazines elkaar. Apache-hoofdredacteur Karl van den Broeck gaat er in debat met Xandra Schutte (De Groene Amsterdammer) over de ontwikkelingen in medialand. Je komt er onder meer te weten waarom Apache er voor koos om een magazine uit te brengen.

Vrijdag 2 december 16u30 / KVS (TOP) (Mechelen) / Meer informatie

DO 1/12/22 @ Gent

Nie pleuje voor haat en racisme! (extern)

Donderdag 1 december geeft Filip Dewinter – op uitnodiging van de KVHV – een lezing aan de UGent over de omvolkingstheorie. Op de avond van de racistische lezing organiseren enkele organisaties een mars door de studentenbuurt van Gent. Aansluitend houden ze het slotevent Nie pleuje voor haat en racisme in Kunstencentrum VIERNULVIER. Een divers programma aan sprekers en artiesten reageert tegen de normalisering van extreemrechts. Apache-journalist Liesbet De Kock modereert.

Donderdag 1 december 19u / Kunstencentrum VIERNULVIER (Gent) / Meer informatie