Apache stelt voor: film- & debatavond 'The Big Short'

The Big Short

Film

The Big Short is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Lewis en vertelt over de financiële crisis in de Verenigde Staten in de periode 2007-2012. Als gevolg van de stagnerende huizenmarkt en de uiteengespatte kredietenzeepbel stortte toen de hele wereldeconomie in. De film toont de crisis door de ogen van vier buitenstaanders, die zien wat de banken, de media en de overheid niet zien.

The Big Short, Adam McKay, 2015, 130min. met o.a. Christian Bale & Ryan Gosling.

Debat

Een uur voor de start van de filmvertoning is er een debat tussen Dirk Coeckelbergh (CEO NewB) en Jean-Marie Dedecker (Voorzitter LDD). Zij zullen spreken over de oorzaken en de gevolgen van deze wereldwijde financiële crisis. Karl Van den Broeck (hoofdredacteur Apache) is de moderator van dienst. Het is de eerste film- en debatavond van Apache die kadert in een samenwerking met Cartoon's. Vanaf nu zal er regelmatig een soortgelijk evenement plaatsvinden.

Info & tickets

Dinsdag 24/05

18u45: ontvangst

19u00: debat in Zaal 1

19u45: Start vertoning The Big Short

Tickets voor het debat en de film kosten 6 euro voor abonnees en 9 euro voor niet-abonnees. Je kan maximum 4 tickets per persoon bestellen. Na het invullen van het formulier krijg je een mail met betaalinformatie. Zodra we jouw betaling hebben geregistreerd, zal je naam op de gastenlijst geplaatst worden.

[Het contactformulier is niet meer beschikbaar]

Cinemazaal Cartoon’s, Kaasstraat 4, 2000 Antwerpen

Dit artikel kwam tot stand met steun van de Vlaamse overheid.
LEES OOK