Groepsabonnement

Onze berichtgeving is waardevol voor de medewerkers van jouw organisatie - van universiteit over politieke partij tot vakbond - of de bezoekers van je zaak. Bied Apache online of op papier aan in je leeszaal, cultuurhuis of koffiebar.

groepsabonnement

Apache op je werk of in favoriete (koffie)bar

Wil je met je organisatie toegang krijgen tot Apache? Dan bieden we je graag een groepsabonnement op maat aan. Je kan kiezen tussen enkele formules.

individueel groepsabonnement

Individueel online abonnement: medewerkers ontvangen een eigen unieke login voor de website die ze overal kunnen gebruiken

centraal groepsabonnement

Centraal online abonnement: medewerkers en bezoekers kunnen apache.be lezen via het netwerk, zonder in te loggen

Groepsabonnement_magazine

Magazine-abonnement: vier maal per jaar ontvang je een of meerdere exemplaren van Apache Magazine

Enkele veelgestelde vragen

Welke online formule is het meest geschikt voor mijn bedrijf of organisatie?

Voor relatief kleine groepen raden we aan om een abonnement te nemen waarbij iedereen een unieke login ontvangt. In dat geval ontvang je een korting tot 20% op het online jaarabonnement.

Voor grote instanties, zoals hogescholen of omvangrijke bedrijven, is een centraal abonnement de interessantste optie. Zo kan iedereen op het netwerk van de organisatie de artikels op onze nieuwssite lezen, zonder in te loggen.

Hoeveel kost een groepsabonnement?

Offertes worden steeds op maat gemaakt. Ze hangen allereerst af van de gekozen formule en het totaal aantal personen dat toegang krijgt tot onze nieuwssite en magazine.

> Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe gaat een groepsabonnement technisch in zijn werk?

Bij een individueel abonnement krijgt elke gebruiker een unieke login die hij moet gebruiken om toegang te krijgen tot de artikels op apache.be.

Bij een centraal abonnement zoeken we in onderling overleg naar de meest geschikte oplossing. Meestal loopt dit via het IP-netwerk, waarbij het IP-adres van je organisatie op onze zogenaamde whitelist komt.

Bij een magazine-abonnement ontvang je het magazine halverwege de maanden maart, juni, september en december. Dat kan op het adres van de organisatie of op individuele adressen.

Wat is de termijn van een groepsabonnement?

Een individueel abonnement is mogelijk voor een maand of een jaar. Op het centraal abonnement en het magazine-abonnement teken je in voor minstens één jaar.

Apache?

Apache is een advertentievrij nieuwsmedium. We brengen onthullende en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek die voorbijgaat aan de waan van de dag. Lees meer over ons.

Meer informatie?

Ontvang je graag meer info of een offerte? Stuur dan een mail naar verkoop@apache.be.