Jobs en stages bij Apache

Wij werven aan! Apache heeft ambitie en daarvoor zoeken we mensen met talent.

 


Voltijds verkooptalent gezocht

Wat is Apache nu weer?

Apache stelt die vragen die commerciële mediabedrijven uit de weg gaan. Als onafhankelijke nieuwssite leggen we machthebbers het vuur aan de schenen. Zo geven we een stem aan mensen die er geen hebben. Onze onderzoeksjournalisten nemen de tijd om bloot te leggen wat er misloopt. Zo lees je bij Apache wat iedereen zou moeten weten. Inhoud heerst!

Jouw missie

Je wil graag helpen om het Goede Woord van Apache te verspreiden. Elk telefoongesprek en bezoek is weer een kans om met vuur te vertellen over wat we doen. Je bent het commerciële gezicht van Apache. Je combineert dit probleemloos met administratieve taken.

In concreto verwachten we dit van jou:

 • Het uitvoeren van de verkoopstrategie (prospecteren, opvolgen en afsluiten)
 • Administratief alles bijhouden
 • De operationeel directeur – Bram Souffreau – ondersteunen in het bijwerken van leden en aandeelhouders
 • Administratief flexibel zijn: offertes en facturen maak je zelf
 • Meewerken aan de bekendmaking van ons merk
 • Mailcampagnes opzetten en opvolgen
 • Meewerken aan de marketing, onder de auspiciën van Luc De Cleir

Jouw profiel

Je bent een beetje gek, want om tegen de stroom in te roeien, moet je een beetje gek zijn. Bovendien ben je:

 • Energiek (je zal het nodig hebben)
 • Geboeid door nieuws
 • Vlot ter taal (echt heel vlot)
 • Ervaring in verkoop is een plus
 • Ervaring met een officepakket (Libre, Microsoft, Apple) is een vereiste
 • Geen diplomavereisten

Ons aanbod

Een authentieke werkomgeving die draait rond inhoud. Natuurlijk een goed salaris. Geen bedrijfswagens of andere toeters en bellen.

Interesse?

Mail naar luc@apache.be. Stuur je CV en motivatiebrief op. Graag minstens volgende vragen beantwoorden: waarom ben jij een meerwaarde voor Apache? Waarom is Apache een meerwaarde voor jou? Waarom heb jij een verkooptalent?


Journalistieke bijdrage

Je kan een journalistieke (gast-)bijdrage insturen, waarvan je denkt dat ze aansluit bij wat Apache doet. Dat kan concreet naar het e-mailadres redactie@apache.be. Wij lezen de ingezonden stukken altijd door, en proberen ook telkens zo snel mogelijk te antwoorden. Je kan zowel een nieuwsstuk, als een analyse, opinie, column of een stuk rond mediakritiek inzenden. Daarnaast kan je voor de rubriek ‘Goed Gelezen’ ook artikels uit andere media insturen, waarvan je vindt dat we ze zeker niet over het hoofd mogen zien.


Stage

Het is mogelijk om stage te lopen bij Apache, zowel op de redactie als bij de ondersteunende diensten (marketing, development, administratie). Als je je kandidaat wil stellen, stuur je een mail naar redactie@apache.be met daarin een korte motivatie en je cv, de naam van je opleiding en de instelling waaraan je die volgt.

Voor stages op de redactie voeg je aan je e-mail minimum één zelfgeschreven stuk, waarvan je denkt dat het inhoudelijk aansluit bij wat Apache brengt.

Wij vinden het belangrijk om stagiairs zoveel mogelijk bij te brengen en hen de kans te geven zich ten volle te ontwikkelen. Daarbij gaat een grote eigen inbreng gepaard met heel wat verantwoordelijkheid.


Vrijwilligers

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb je een band met Apache en wil je ons graag een handje helpen? Dat kan door flyers of stickers uit te delen op evenementen, door een ludieke cartoon of een mooie foto in te zenden, of zelfs gewoon door onze berichten op Facebook of Twitter te delen en je vrienden uit te nodigen om Apache te volgen op de sociale media. Ook al lijkt het voor jou misschien een kleine moeite, toch help je er ons enorm mee vooruit.

Daarnaast zoeken we ook geëngageerde vrijwilligers De Werktitel vzw.

Wil je ons helpen, mail dan naar marketing@apache.be.