Groepslidmaatschap

Apache?
Apache is een advertentievrije nieuwssite. We brengen onthullende en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek die voorbijgaat aan de waan van de dag. Lees meer over ons.

Apache op je werk of favoriete (koffie)bar

Wil je met je organisatie toegang krijgen tot Apache of het Apache magazine ontvangen? Dan bieden we je graag een groepslidmaatschap op maat aan. Onze berichtgeving is een erg waardevolle service. Zowel voor medewerkers van universiteiten, politieke partijen of vakbonden als voor bezoekers van cultuurhuizen, concertzalen of koffiebars.

Je kan kiezen tussen twee digitale formules:

individueel groepslidmaatschap    centraal groepslidmaatschap

FAQ

Voor relatief kleine groepen raden we aan om het lidmaatschap te nemen waarbij iedereen een unieke login ontvangt. In dat geval bieden we een korting tot 20% aan op een jaarlidmaatschap.

Voor grote instanties, zoals hogescholen of omvangrijke organisaties, is het centraal lidmaatschap de interessantste optie. Zo heb je geen login nodig en kan iedereen op het netwerk van de organisatie Apache lezen.

Vind je dit nuttig?
14
0

Offertes worden steeds op maat gemaakt. Ze hangen allereerst af van de gekozen formule en het totaal aantal personen dat toegang krijgt tot onze nieuwssite. Vraag vrijblijvend een offerte aan via verkoop@apache.be.

Vind je dit nuttig?
10
12

Bij een individueel lidmaatschap krijgt elke gebruiker een unieke login. Je kan deze onmiddellijk na intekening al ontvangen.

Bij een centraal lidmaatschap zoeken we in onderling overleg naar de meest geschikte oplossing. Meestal loopt dit via het IP-netwerk, waarbij het IP-adres van je organisatie op onze zogenaamde “whitelist” komt.

Vind je dit nuttig?
6
3

Een individueel lidmaatschap is mogelijk voor een maand of een jaar. Op het centraal lidmaatschap, dat gekoppeld is aan een IP-adres, teken je in voor minstens één jaar.

Vind je dit nuttig?
12
0

Meer informatie?

Had je graag meer info of een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Ik ontvang graag informatie over *