Groepslidmaatschap

Wil je met je organisatie toegang krijgen tot Apache? Dan bieden we je graag een groepslidmaatschap op maat aan. Onze berichtgeving is zowel voor medewerkers van universiteiten, politieke partijen of vakbonden als voor bezoekers van cultuurhuizen, concertzalen of koffiebars een erg waardevolle service.

Je kan kiezen tussen twee formules:

    

FAQ

Voor relatief kleine groepen raden we aan om het lidmaatschap te nemen waarbij iedereen een unieke login ontvangt. In dat geval bieden we een korting tot 20% aan op een jaarlidmaatschap. Voor grote instanties, zoals hogescholen of omvangrijke organisaties, is het centraal lidmaatschap de interessantste optie. Zo heb je geen login nodig en kan iedereen op het netwerk van de organisatie alles lezen op apache.be.

Vind je dit antwoord nuttig?
4
0

Bij de eerste formule maken we voor elke gebruiker een unieke login aan, die we jou onmiddellijk na intekening bezorgen. Bij de tweede formule zoeken we in onderling overleg naar de meest geschikte oplossing. Meestal loopt dit via het IP-netwerk. We zetten dan het IP-adres van de organisatie op onze zogenaamde “whitelist”.

Vind je dit antwoord nuttig?
1
1

Offertes worden steeds op maat gemaakt. Ze hangen allereerst af van de gekozen formule en het totaal aantal personen dat toegang krijgt tot onze nieuwssite. Vraag vrijblijvend een offerte aan via verkoop@apache.be.

Vind je dit antwoord nuttig?
0
1

Een individueel lidmaatschap (de eerste formule) is mogelijk voor een maand, een kwartaal of een jaar. Op het centraal lidmaatschap, dat gekoppeld is aan een IP-adres (de tweede formule), teken je in voor minstens één jaar.

Vind je dit antwoord nuttig?
2
0

 

Had je graag meer info of een offerte ontvangen? Contacteer ons dan vrijbijvend via verkoop@apache.be.