Groepsabonnement

Wil je een grote groep mensen toegang verlenen tot Apache, dan bieden we je graag een groepsabonnement op maat aan. Onze berichtgeving kan immers zowel voor medewerkers van universiteiten, politieke partijen en vakbonden als voor bezoekers van cultuurhuizen, concertzalen, cafés en koffiehuizen erg waardevol zijn. We werken met twee formules:

1) Groepsabonnement voor alle medewerkers: iedereen krijgt een unieke login.
2) Apache-hotspot: een centraal abonnement via een vast IP-adres waarbij alle bezoekers toegang hebben tot onze volledige website. Zo kan je je bezoekers en/of medewerkers een extra relevante service aanbieden, terwijl wij ons bereik en onze naambekendheid vergroten.

FAQ

Hoeveel kost een groepsabonnement?

Dat hangt af van de formule waarvoor je kiest. De offertes worden steeds op maat gemaakt. Er wordt onder meer rekening gehouden met het totaal aantal personen dat toegang heeft tot onze website, het aantal mensen dat Apache gericht zal gebruiken, de IP-range en het totaal aantal simultane gebruikers. Vraag vrijblijvend een offerte aan via marketing@apache.be.

Welke formule is het meest geschikt voor mijn bedrijf of organisatie?

Voor relatief kleine groepen raden we aan om een groepsabonnement te nemen waarbij iedereen over een unieke login beschikt. In dat geval bieden we een korting tot 20% aan op jaarabonnementen. Voor grote instanties, zoals hogescholen of omvangrijke bedrijven, is de IP-werking de beste optie.

Geldt dit aanbod voor elk type abonnement?

Het nemen van een groepsabonnement voor alle medewerkers (de eerste formule) is mogelijk voor een maand, een kwartaal of een jaar. Op een centraal abonnement, gekoppeld aan een IP-adres (de tweede formule), kan worden ingetekend voor minstens één jaar.

Hoe gaat het nemen van een groepsabonnement technisch in zijn werk?

Bij de eerste formule maken we voor elke gebruiker een unieke login aan, die we onmiddellijk na intekening bezorgen. Bij de tweede formule zoeken we voor elke specifieke instelling, in onderling overleg, naar de meest geschikte oplossing.