Alternatieven voor ISVAG-oven verhitten Antwerps college

 Leestijd: 4 minuten

1

Een onderzoek suggereert prima alternatieven voor de bouw van een nieuwe ISVAG-verbrandingsoven in Wilrijk. Het Antwerps college nam er formeel kennis van en staat nu voor de keuze: beslissen op basis van inhoudelijke argumenten of toch ...

In het kort

Een onderzoek suggereert prima alternatieven voor de bouw van een nieuwe ISVAG-verbrandingsoven in Wilrijk. Het Antwerps college nam er formeel kennis van en staat nu voor de keuze: beslissen op basis van inhoudelijke argumenten of toch maar brute machtspolitiek.

Moet er een nieuwe verbrandingsoven komen in Wilrijk? De Antwerpse coalitiepartners N-VA en sp.a hebben er tegenovergestelde visies over. Sp.a trok naar de verkiezingen met een duidelijk njet tegen de plannen van het oude college. N-VA wil de plannen om de nieuwe verbrandingsoven te bouwen op het terrein waar nu nog de oude verbrandingsoven van ISVAG staat, gewoon doorzetten.

Lees het volledige artikel

Word lid

Leden genieten deze voordelen:

  • Onthulling en duiding
  • Een onafhankelijke redactie
  • 5.000+ artikels
  • Geen advertenties
  • Ruimte voor debat
Steunlidmaatschap€ 10,00
Maandlidmaatschap€ 9,00
Jaarlidmaatschap€ 6,66
2-jaarlidmaatschap€ 6,25

Ontdek alle formules

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid