N-VA werkt als magneet voor activistische journalisten

 Leestijd: 2 minuten

4

Voor elke sneer naar ‘activistische journalisten’ van Bart De Wever, lijkt N-VA zelf een exemplaar binnen te halen. Michael Freilich van Joods Actueel is de zoveelste in een indrukwekkende rij journalisten die de voorbije jaren vervelden ...

In het kort

Voor elke sneer naar ‘activistische journalisten’ van Bart De Wever, lijkt N-VA zelf een exemplaar binnen te halen. Michael Freilich van Joods Actueel is de zoveelste in een indrukwekkende rij journalisten die de voorbije jaren vervelden tot N-VA-politicus.

Met Michael Freilich haalt N-VA opnieuw een journalist binnen. De afscheidnemende hoofdredacteur van het zionistische blad Joods Actueel krijgt de vijfde plaats op de Antwerpse Kamerlijst. Dat maakt hem niet enkel de zoveelste in een lange rij journalisten die de stap naar N-VA zetten, Freilich is ook een zelfverklaarde ‘activistische journalist’. Uitgerekend datgene wat voorzitter Bart De Wever de media om de haverklap verwijt.

Lees het volledige artikel

Word lid

Leden genieten deze voordelen:

  • Onthulling en duiding
  • Een onafhankelijke redactie
  • 5.000+ artikels
  • Geen advertenties
  • Ruimte voor debat
Steunlidmaatschap€ 10,00
Maandlidmaatschap€ 9,00
Jaarlidmaatschap€ 6,66
2-jaarlidmaatschap€ 6,25

Ontdek alle formules

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid