Filmpje Apache zorgt voor hommeles in Commissie Kazachgate

 Leestijd: 2 minuten

3

Mag de voorzitter van de onderzoekscommissie Kazachgate een filmpje van Apache over het hoe en waarom van de afkoopwet retweeten? Terwijl de meerderheidspartijen in de commissie gezamenlijk op de rem gaan staan en beslist hebben dat cruciale getuigen in sneltreinvaart moeten worden gehoord, stopt men vandaag tijd in de vraag of Dirk Van der Maelen (sp.a) dat wel mag doen, een filmpje van Apache, waarin Stijn Meuris de afkoopwet uitlegt, retweeten.

Mag de voorzitter van de onderzoekscommissie Kazachgate een filmpje van Apache over het hoe en waarom van de afkoopwet retweeten? Terwijl de meerderheidspartijen in de commissie gezamenlijk op de rem gaan staan en beslist hebben dat cruciale getuigen in sneltreinvaart moeten worden gehoord, stopt men vandaag tijd in de vraag of Dirk Van der Maelen (sp.a) dat wel mag doen, een filmpje van Apache, waarin Stijn Meuris de afkoopwet uitlegt, retweeten.

Dit artikel is enkel toegankelijk voor leden