De nacht van Apache

28 oktober 2016 Redactie Apache, Liesbeth Van Houdt
Wouter Deprez (c) Lieven Van Assche

Persvrijheid is een basisrecht, de pers is immers de waakhond van de democratie. Het verwijderen van artikels is extreem verregaand en ruikt sterk naar censuur. Daarom organiseren Wouter Deprez, Apache en De Roma een feest om de persvrijheid in alle glorie te vieren!

Vrienden, potsenmakers, schrijvers en muzikanten snelden toe om hun sympathie te betuigen. Ze komen die avond grappen vertellen, donderspeeches geven, muziek spelen en je gewoon een fantastische, onvergetelijke avond bezorgen. Hebben al toegezegd:

ALEX AGNEW MAAIKE CAFMEYER

BART CANNAERTS

WANNES CAPPELLE (HET ZESDE METAAL) HELEEN DEBRUYNE WOUTER DEPREZ MISS ELLY

WIM HELSEN

STEVEN MAHIEU

JEROEN OLYSLAEGERS

JOHAN PETIT CHRIS VAN CAMP INGRID VANDER VEKEN

Wouter Deprez en de andere artiesten willen de persvrijheid op een positieve manier steunen met comedy en muziek. De opbrengst van de avond dient voor juridische ondersteuning van Apache, onderzoeksjournalistiek en de strijd voor persvrijheid. Met die middelen kan Apache immers meer onderzoeksjournalisten de kans geven om nóg dieper te graven!

Dinsdag 7 februari 20u30 – De Roma

Twee mogelijkheden voor tickets:

25 euro (inkom) 100 euro (inkom + jaarabonnement Apache twv 80 euro)

Bestel hier uw tickets

Dit artikel kwam tot stand met steun van de Vlaamse overheid
LEES OOK