Koro 18 jan '16

Bert Verhoye
BERT
BERT

Salah Abdeslam zou volgens onbevestigde bronnen contact hebben opgenomen met de advocaat van de duivel * In verband met zijn ontsnapping zijn de speurders diverse kasten op het spoor, o.m. een flipperkast, zoals bekend een gezocht type kast bij bepaalde bevolkingsgroepen * In het kader van de klimatologische veranderingen zullen tijdelijk geen klachten over het weer worden behandeld * Nederland en Duitsland willen dat België Doel en Tihange sluit, maar dat is niet nodig want wij hebben jodiumpillen. Hoewel. "De jodiumpillen zijn nog niet zeker, zegt de minister van Binnenlandse Zaken, het is maar een advies" * Een ander advies is uit te wijken naar Zimbabwe * In elk geval, als die dikke van de Open VLD passeert met haar bakfiets op sneeuwkettingen, zeg dan maar "De jodiumpillen zijn nog niet zeker, kom maar eens terug na de explosie" * Volgens De Standaard is "Het smelt" van Lize Spit "een boek als een langeafstandraket" * En véél goedkoper, Vandeput * Nadat enkele krantenlezers bezweken zijn aan de gevolgen van een SUDOKU, heeft Maggie De Block beslist dit vermaak op te nemen in het terugbetalingspakket * Toch ook wel eens positief nieuws over de Sociale Onzekerheid * Maar ook: wie wil genieten van een uitkering, moet eerst zijn fiets verkopen * Charlotte Mutsaers op Facebook: "Het is lang niet makkelijk om een vrouw in broek te onteren. Vandaar dat er ook zo weinig mannen op straat worden verkracht" * Onderzoek aangaande deze stelling dringt zich op * Alsmede een vergelijkende warentest aangaande de kwaliteit van de broek * Vlaams minister van Ontbossing Joke Schauvliege heeft weer een fijn plannetje bedacht. Tegen 2018 wil zij statiegeld invoeren op blikjes. En de blik van de minister reikt verder dan het blik van Vlaanderen. Zij wil voor haar plannetje overleg met Wallonië * Na de suikertaks op plat water van Maggie, het statiegeld op blikjes van Joke. Ik zou hier nu een opmerking kunnen plaatsen die mijn feministische vriendinnen in hun gordijnen jaagt * "We gaan de positieve dingen onthouden" zei Anderlecht-trainer Hasi nadat zijn ploegje met 2-0 werd ingepakt door AA Gent * Bijvoorbeeld: het was goed voetbalweer * Bijna al mijn spelers hebben zich beleefd gedragen * De vrouwen van mijn spelers kwamen allemaal in aanmerking voor WAG van het jaar * In mijn contract staat een zeer royale ontslagclausule * KORO, het rubriekje dat opteert voor een positief slot in deze al zo roerige tijden *

KORO (Chinees zelfstandig naamwoord. De hysterische overtuiging dat je penis steeds kleiner wordt).

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye