Koro 15 jan '16

Bert Verhoye
BERT
BERT

Ernstig bedoelde mededeling van de politie van Brussel. Wij raden alle bezoekers van het Autosalon 2016 aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer * Mijn goede vriend en oud-collega Paul Goris stuurde me enige beelden uit het fotoboek dat Fernand Huts, ook bekend als de kartonnen kasteelheer, aan zichzelf liet wijden. Op de cover staat de baas van de Katoennatie zelve met een kankerverwekkende joekel van een Havannasigaar, het dik ondernemershoofd ten dele verscholen achter een rookpluim. Op het eerste gezicht is er voor deze mens een gunstig ondernemersklimaat geschapen. Om zijn havenactiviteiten in de verf te zetten, is er dan weer een foto van een wijdbenige jongedame in minirok met een enorme havenkraan tussen haar dijen * Van penisnijd gesproken * Fernand heeft waarlijk geen autosalon nodig om de vrouw te wijzen op haar rol en haar plaats in de maatschappij * "Het is niet omdat De Wever een scheet laat, dat de hele Wetstraat een gasmasker moet opzetten". Aan het woord was heer Beke, het koorknaapje dat de CD&V in het zog van de N-VA houdt * Nu liet De Wever een scheet en in één klap zat de hele Wetstraat in de atoomschuilkelder * Ernstig bedoelde tweet van de NMBS. Struisvogel op de sporen tussen Tubeke en 's Gravenbrakel. Verstoord verkeer tot tien minuten mogelijk * Na de kameel de struisvogel. De NMBS lijkt meer op Planckendael * Salah Abdeslam zou contact gezocht hebben met advocaat Sven Mary * Sven schrok zich een hoedje toen er plots een kast voor zijn deur stond * Het proces van de in de cel doodgeslagen Jonathan wordt overgedaan en de verdediging van de zeven bottinekes vraagt de vrijspraak voor het septet. De dienders hebben "gehandeld binnen het wettelijk kader en zonder buitensporig geweld" * De bijhorende uitleg kan zelfs Michael Van Peel niet verzinnen. De bijzondere agenten gaven Jonathan "vijf vuistslagen op de schouder, zodat zij hem konden boeien en een slag op zijn hoofd om de aandacht af te leiden" * En dan nog een om 't af te leren * Tevens ziet de verdediging "de slagen niet in verband met zijn gescheurde lever, die hij misschien vooraf heeft opgelopen" * KORO, de rubriek die zelden of nooit eindigt met een misselijkmakend bericht, maar deze keer dus wel. Sorry voor jullie ontbijt, lieve lezers en lezeressen *

KORO (Chinees zelfstandig naamwoord. De hysterische overtuiging dat je penis steeds kleiner wordt).

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye