Koro 04 dec '15

Bert Verhoye
BERT
BERT

Gisterenmiddag was er een bommelding in de Antwerpse Zoo. De dieren moesten anderhalf uur op het Astridplein gaan staan   *   De schildpad was nog niet aan de poort, toen ze al terug moest   *   Het alarm maakte deel uit van het wekelijks assortiment stomme bommeldingen in Antwerpen   *   We moeten een gunstig klimaat scheppen voor het klimaat (Joke)   *   Op mijn PC zappend doorheen beeldjes zag ik een meisje in De Slimste Mens zeggen dat Homerus een Roemeen was   *   Ze bedoelde waarschijnlijk Homerucescu   *   Fossiel président-fondateur Bourgeois haalde zijn slag thuis, Uplace komt er. Jobs, jobs, jobs. Je zal ze zien komen met honderden Ford Transits uit Nederland. Niemand heeft gezegd dat die jobs geen Poolse jobs mogen zijn   *   Als dat monsterlijk complex af is, is het de beurt aan de lokale middenstand. Failliet, failliet, failliet   *   Volgens Bourgeois moeten wij een extra inspanning leveren voor de Polen. Die mensen lijden al zo hard door het smelten van het Poolijs   *   Tenslotte hebben de Polen ons aan het einde van de tweede wereldoorlog mee bevrijd, maar niet alle N-VA'ers horen dat even graag   *   De wegenpolitie heeft een nieuwe standaardprocedure ontworpen om snelheidsovertreders aan te pakken. Je wordt klem gereden, uit de wagen gesleurd, tegen het beton geslagen, geboeid en je krijgt een paar stevige politieknieën in je rug. Het overkwam een sportjournalist van ATV, haastig op weg naar de match Westerlo - Antwerp en gewapend met een camera en een bic   *   Wist je overigens dat het kliekje van burgemeester Augustus zijn eigen Hell's Angels heeft? Ze noemen zich de N-VA-motorrijders en zijn met 37   *    Dat is wat anders dan de trotinettenclub van de CD&V    *    Gebruind door de Bretoense zeelucht heeft koning Filip een bezoek gebracht aan het Waals Parlement in Namen. Het was twintig jaar geleden dat Namen nog eens een vorst mocht ontvangen. Dat was Albert en het Waals Parlement heette nog Waalse Raad. Filip had bij deze gelegenheid ook een massage, pardon, message. "Laten wij ons bezighouden met de belangrijke zaken". Waarna hij terug in de wagen stapte, volgens collega's van de Waalse pers al neuriënd "Ils ont des chapeaux ronds, vive la Bretagne, ils ont des chapeaux ronds, vive les Wallons"   *   De jongens van het jaarlijks satirisch evenement "Sois Belge et tais-toi" zullen dit jaar geen inspiratie te kort komen   *   "Kinderen met jihadistisch gedachtegoed samenlevingsprobleem in Antwerpen" (De Standaard)   *   Kleuterterreur neemt ongeziene vormen aan   *   Eenjarige dropt bom in zijn pamper in Borgerhout   *   Pasgeboren migrant kan vrouwenborst niet met rust laten   *   En de burgemeester van Arendonk had nog zo gewaarschuwd "Blijf van onze meisjes, vrouwen en dergelijke"   *   De burgemeester van Arendonk krijgt inmiddels thuisverpleging, dus dat komt wel in orde   *   KORO, voor iedere oplossing een probleem   *

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye