Koro* 18 nov '15

Bert Verhoye
BERT
BERT

Vanwege de terreurdreiging is de kiekenkaarting in café De Weegbrug in Bellegem afgelast. De kiekens drukken hierover hun tevredenheid uit   *   Aan de Congreskolom in Brussel is de bewaking opgevoerd. In een anonieme telefoon werd gedreigd de Eeuwige Vlam uit te blazen   *   Reynders wil een enkelband voor teruggekeerde Syriëstrijders (dit is geen grap) *   Zo hebben ze toch nog een band met België   *   Terwijl het land in rep en roer stond, was Jambon een dagje naar zee (dit is evenmin een grap). In Oostende woonde hij Poseidon bij, een provinciale rampoefening voor een virtuele treinramp. In Oostende negeert een trein het stopteken en rijdt in zee. Wat doet de provincie?   *   Jambon noemde het een leerzame middag, die hem veel inzicht verschafte in de werking van het spoor   *   Inmiddels wordt Brussel uitgeroepen tot wereldhoofdstad van de Jihad, moet in Molenbeek iedereen aan het raam gaan staan en zijn handen laten zien (dat is niveau drie. Bij niveau vier moeten ze ook hun gat laten zien) en lossen de veiligheidsdiensten de sudoku van de maandagkrant op   * De politie reageerde zeer gevat op de nieuwe terreurdreiging met een nationale flitsmarathon. Terroristen die te snel reden zullen het geweten hebben   *   Het wordt tijd dat er paal en perk wordt gesteld aan het aantal politici in ons land. Na elke verkiezing komen er politici bij. Vol is vol. Als Europa niets oplost moet België zelf zijn grenzen van het fatsoen beschermen. Die politici leven hier op onze kosten. Zij doen tussen de drie en de tien jobs tegelijk en zijn zo een bedreiging voor de werkgelegenheid. Zij passen zich niet aan en spreken meestal niet eens de drie landstalen. Zij kappen onze bossen, laten onze lucht vervuilen, zij hebben geen dossierkennis en vaak niet eens een diploma; Zij rijden in dure BMW's. Zij liegen en bedriegen. Zij zijn een bedreiging voor onze welvaart en voor onze sociale zekerheid, waar onze ouders en grootouders voor streden. Vaak zijn ze politicus van vader op zoon. Zij vormen clans, de zgn. politieke families. Het wordt tijd dat het leger wordt ingezet om het parlement, behoeder van onze normen en waarden, te beschermen tegen de wilde instroom van politici. Voor de toekomst van onze kinderen, in het belang van onze westerse waarden, kunnen wij niet langer de ogen sluiten. Er moet een muur gebouwd worden rond het parlement en wel nu. De Vlaming die geniet van zijn uitkering, de hardwerkende Waal, allen worden slachtoffer van de tomeloze hebzucht van de steeds maar groeiende massa politici. Waakzaamheid en actie, zo luidt onze slogan *   Koro, uw akte van geloof, hoop en liefde   *

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye