Koro* 06 nov '15

Bert Verhoye
BERT
BERT

Vluchtelingenbaas Francken meent dat "de asielzoekers zich hier uitgenodigd voelen". De Vlaamse kranten staan inderdaad vol lezersbrieven met de allerhartelijkste welkomstwoorden *   In het Waalse Walcourt vroeg een vrouw zich ook af: "Ik ga elke morgen joggen. Als ik een vluchteling zie, wat moet ik dan doen?"   *   De journalist van L'Avenir had een goede raad: "Zeg gewoon goedemorgen, hoe gaat het met u? In beschaafde landen doen mensen dat"   *   Er zijn nu Belgische postzegels met de drie religieuze leiders op. Hopelijk zijn ze zelfklevend, dat wij niet moeten likken aan de achterkant   *   Weyts (hij weer) wil 350 kruispunten per jaar uitrusten met slimme camera's   *   Terwijl één slimme minister van mobiliteit het probleem al zou oplossen   *   Phaedra Hoste lanceert een nieuw designmagazine   *   Het blad gaat voornamelijk over mooie dingen, maar ook over Phaedra Hoste   *   In Knack lees ik "De desinteresse in de spaarboekjes is volgens economen te verklaren door de spaarrentes die blijven dalen"   *   Ja, daar moet je wis en waarachtig economie voor gestudeerd hebben   *   Een speler van FC Utrecht, moslim, weigerde deze week een journaliste een hand te geven, omdat ze vrouw is   *   Hopelijk is het geen vrouw die zijn loon moet overschrijven  *   Gisteren mocht de Boekenbeurs de inspectie van de RVA verwelkomen. Niet om eens een boek te kopen, maar om de toepassing van de sociale wetgeving te controleren. Bij zo een pestinspectie moeten auteurs hun contract met de uitgeverij kunnen voorleggen, maar welke auteur gaat er nu naar de Boekenbeurs met zijn contract op zak ?   *   Ik hoop dat Herman Brusselmans hen een exemplaar heeft gegeven van zijn eerste succesroman "De man die werk vond"   *   Er is een probleem in het Vaticaan. Blijkt dat de top van deze oneerbiedwaardige instelling gegraaid heeft in de kas van de Goede Werken   *   't Zijn solden en dan wil zo een prelaat wel eens een nieuwe jurk of een mijtertje met wat meer pluimen en diamanten op   *   Het Voorlopig Bewind van Charles Michel zal binnenkort nog eens in ONZE kas graaien. Volgens de immer welingelichte Eric Van Rompuy is er een gat van drie miljard in de taxshift   *   Die drie miljard staan al op de buitenlandse rekeningen van de bedrijven. Jobs, jobs, jobs. Burgemeester Augustus van Antwerpen heeft inmiddels laten weten dat hij ook een beetje van de taxshift wil. Dat de N-VA hem zo kon vergeten !   *   De boer strooit eerst het graan voor zijn kiekens en gaat het dan zelf opeten   *   En in Hoboken heeft het Snelle Respons Team een jongen gearresteerd, die GEEN broodjeszaak had overvallen. Beter voorkomen dan genezen. Het is niet omdat je geen overval gepleegd hebt dat je geen overval zal plegen   *   Koro, waar de voorzichtigheid de moeder is van de olifant   *

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye