Koro* 21 okt '15

Bert Verhoye
BERT
Bert Verhoye

De Russische luchtaanvallen in Syrië slaan in als een bom. Bange IS-rebellen scheren hun baard af en vluchten als vrouw verkleed naar Turkije *   Dat ze onderweg slachtoffer worden van groepsverkrachtingen nemen ze er graag bij   *   Iemand Jihadi Johanna gezien?   *   Tijdens een inspectieronde zijn er beerputten ontdekt onder het Antwerps stadhuis   *   Allemaal de schuld van de socialisten   *   In de gemeenteraad noemde burgemeester Augustus inmiddels de politie-inval in de kindercrèche van Hoboken een normale zaak. "Daar is niets mis mee en in de toekomst zullen nog meer dergelijke acties plaatsvinden"   *   De kleuters hebben ook recht op hun portie Halloween   *   Vraag me niet hoe ze daar terecht kwamen, maar in de Duitse deelstaat Hessen waren er deze dagen Nederlandse militairen aan het oefenen. Om een buitenlandse missie in Afghanistan te simuleren droegen zij tulbanden. De wandelaars schrokken zich rot. Dat wil je toch niet tegenkomen in het bos   *   Als de Hollanders een missie in Afrika simuleren, dragen zij een strooien rokje   *   En voor een missie in eigen land klompen en tulpenbollen in de gamel *   In Zwitserland hebben de rechtse partijen de verkiezingen gewonnen, omdat er in Zwitserland alleen maar rechtse partijen zijn   *   Sinds er water gevonden is op Mars en Pluto, geldt ook daar de wet van Archimedes *   "Allo allo, 't is hier uw korpschef van de politie van Oelegem. Wij zijn niet met al onze stokken en schilden en traangasgranaten en stinkbommen en helmen naar het bedrijf Oleon gekomen om uw staking te breken. Wij zijn naar uw bedrijf gekomen voor opnames van een documentaire die zich afspeelt in de jaren dertig. Als ge nu wilt opzij gaan kan de werkwillige, een deurwaarder, naar binnen"   *   Twee vrouwelijke brouwers uit Den Bosch hebben een nieuw bier gebrouwen en noemen het "Kutbier"   *   Mannen weten waarom   *   Het is een blond bier met pruimentoets, meldt de advertentie nog   *   Kloing kloing kloing kloing kloing   *   Oscar Pistorius verlaat de gevangenis   *   Minister Weyts laat het verplicht gebruik van de fietshelm onderzoeken   *   En dan mag daar een pin op staan   *   KORO, de design van het beleid   *

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye