Koro* 7 okt '15

Bert Verhoye
Bert Verhoye
Bert Verhoye

Inmiddels is Erdogan op zijn tapijt terug naar Turkije. Hij kwam naar ons land om de imagoverlagende winkeliers in Antwerpen een hart onder de riem te steken   * In het MAS loopt er een Turkse tentoonstelling. Anderhalve literflessen cola, pakken chips, flessen wijn des pays Européens, suikerkoeken en platte broden   *   Minister van mobiliteit Jacqueline Galant vindt dat elektrische fietsen een nummerplaat moeten krijgen. Daarna volgen de skateborden en de trottinetten   *   Jobs, jobs, jobs en nog eens jobs   * Wie houdt van een goed gevuld scherm moet vrijdag naar VTM kijken. Maggie De Block presenteert de TV-avond   *   In verband met Rode Neuzendag zet ze ook een rode neus op   *   Op haar neus   *   Dat durf je toch niet aan een buitenlandse vriend vertellen   *   Zo is 't in orde, mevrouw De Block, u mag uw rode neus terug in het mandje leggen   *   IK HEB MIJN RODE NEUS AL TERUG IN HET MANDJE GELEGD !   *   De Russen bombarderen nu de IS in Palmyra   *   Er stond daar nog iets overeind   *   De Leuvense N-VA vindt het station van Kessel-Lo een te gemakkelijk doelwit voor terroristen   *   Jeroen, kan ik jouw lachband even lenen ?   *   Veertien leerlingen van een school in Ninove zijn maandag naar het ziekenhuis gevoerd. Zij werden gewond bij een chemische proef   *   Leraar: "Jongens en meisjes, zopas hebben wij gezien hoe het niet moet. Nu gaan we..."   *   Er komt een uitwisseling tussen Antwerpse en Marokkaanse politieagenten   *   De Marokkanen gaan nogal schrikken als ze plots een gasboete krijgen   *   De Antwerpenaren gaan ook schrikken als ze plots gefolterd worden   *   Dat is gewoon iets cultureels, zegt minister Jambon   *   "Nobelprijs voor geneeskunde uitgereikt aan trio", meldt De Standaard   *   Waar een triootje al niet goed voor is   *   Gazet van Antwerpen heeft een lokfiets geplaatst aan het station van Berchem. Na twee weken was de lokfiets gestolen. Maar er zit een handig GPS-zendertje in verscholen. Vanaf volgende week kan u in Gazet van Antwerpen de thrilleravonturen volgen van de lokfiets   *   Het forceren van het slot, de ijzingwekkende tocht van aan het station van Berchem tot aan het huis van de dief, de eerste overnachting van de lokfiets in de garage enz... te spannend om allemaal op te noemen   *   Je herkent de lokfiets aan het opschrift "Gazet van Antwerpen - lokfiets"   *   Vandaag vieren wij in Brussel de eerste verjaardag van de regering Michel. De ministers worden toegejuicht op de Brusselse Grote Markt, waarna de deelnemers aan de feeststoet een drink wordt aangeboden door AB Inbev, partner van de regering   *   Koro, men zegge het voort   *

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye