Koro* 22 jun '15

Bert Verhoye
Bert Verhoye
Bert Verhoye

Toen Goedele Wachters een mededeling voorlas van Bart De Wever, kreeg ze de slappe lach   *   Tijdens een bezoek aan Turijn heeft de paus de lijkwade van Turijn aangeraakt. Er stond nochtans een bordje bij "Streng verboden aan te raken"   *   Homans zegt dat Peumans gezegd heeft dat Weyts zou gezegd hebben dat hij gehoord heeft van Peeters dat Vandeput zot is   *   Inmiddels had Bourgeois een kikker uit zijn tuin in de jaszak gestopt van Peeters en zat de voltallige Vlaamse regering te wachten op het moment dat Peeters zijn neus moest snuiten, maar die was zelf bezig met een duimspijker op de stoel te leggen van Sven Gatz   *   Tot zover het Vlaams parlement   *   In Waterloo heeft Napoleon wéér verloren. Dat is nu al de tweede keer op rij   .*   Bourgeois bedoelde niet braaksel, maar Bracke. Voor alle duidelijkheid had hij dus beter Siegfried gezegd, die kent iedereen   *   Doel 1 en Doel 2 blijven nog tien jaar open. Maar dat dachten ze van Fukushima ook   *   De reuzen zijn weg uit Antwerpen. Nu zijn er alleen nog dwergen, zoals vroeger.   *   Weldra de volledige Tourgids van Het Laatste Nieuws met alle uitslagen van de te rijden ritten plus de herziene uitslagen na de dopingcontroles en de processen over vijf jaar. Nu supervolledig !     *   Nog wielernieuws. Joke Schauvliege heeft met haar fietsje de Ventoux bijna overwonnen. Op drie kilometer van de top waaide ze evenwel van haar velo. Men had haar nochtans gewaarschuwd voor de Mistral, maar zij dacht dat Mistral een Fransman was die ook meereed.   *   Joke is inmiddels naar huis met de TGV, als ze er niet uit waait   *

(In een ver verleden was Bert Verhoye auteur van de meest gelezen rubriek in De Nieuwe Gazet, het Antwerpse Het Laatste Nieuws. In ‘minimaal’ bracht hij, avant la lettre, een variant van Twitter. Voor Apache.be zal hij drie keer per week – maandag, woensdag en vrijdag de rubriek KORO verzorgen.)

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye