Debat Tom Meeuws en Wouter Van Besien

 Leestijd: 1 minuut3

De laatste gemeenteraadsverkiezingen werden gehouden op 14 oktober 2012, de volgende verkiezingen vinden plaats op 14 oktober 2018. Apache en Elcker-ik nodigen Tom Meeuws, het nieuwe sp.a-boegbeeld in Antwerpen, en Wouter Van Besien, fractieleider van Groen in de Antwerpse gemeenteraad, uit om een stand van zaken op te maken van de voorbije 4 jaar, en op een rij te zetten wat ze tegen de komende verkiezingen zullen realiseren.

Er is geruime tijd voorzien om vragen te stellen van uit de zaal.

Tom Meeuws (Foto: ID (c) Bob Van Mol)

Tom Meeuws (Foto: ID (c) Bob Van Mol)

DATUM : 16/05/2012 ONDERWERP: / kandidaat van politieke partij GROEN voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op de lijst in / PLAATS : ANTWERPEN ©Rudi Van Beek

Wouter Van Besien (Foto: (c) Rudi Van Beek)

Het debat vindt plaats op vrijdagavond 14 oktober om 20u in Elcker-ik, Breughelstraat 31-33, Antwerpen. Het debat is gratis, iedereen is welkom! Graag wel even reserveren (of stuur een mailtje naar Liesbeth@apache.be) zodat we weten hoeveel gasten we kunnen verwachten.

Vlaamse Overheid

Dit artikel kwam tot stand met steun van de Vlaamse overheid.

Auteur: Redactie Apache

Apache is gegroeid uit De Werktitel, de eerste Vlaamse blog geschreven door professionele journalisten. De Werktitel zag op 14 oktober 2009 het levenslicht, Apache nam op 24 februari 2010 zijn plaats in. Maar het werk startte al in het voorjaar van 2009, toen een aantal journalisten de koppen bij elkaar staken en beslisten om zich in een avontuur te storten. Omdat degelijke, ongebonden journalistiek nodig is.

Auteur: Liesbeth Van Houdt

Liesbeth Van Houdt is licentiaat communicatiewetenschappen. Werkte in de culturele sector als coördinator communicatie voor o.a. Zomer van Antwerpen en schreef freelance voor Sanoma. Was in 2016 en 2017 redactiecoördinator van Apache.

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid