DOSSIER - 135 ARTIKELS

Coronavirus

cdc-wIP4uP_-xQE-unsplash
Laborant doet onderzoek naar het virus (Foto: Centers for Disease Control and Prevention (Unsplash))

Met onze kleine redactie doen we er alles aan om ook tijdens deze crisis te berichten zoals je dat van ons gewoon bent. Artikels die de dagelijkse actualiteit in haar context plaatsen, die oorzaken en verbanden zoeken, die duiding geven bij de crisis, en die de gevolgen op korte en lange termijn inschatten. Ook nu kiezen we voor de Apache-aanpak: op zoek naar wantoestanden, kritisch voor alle vormen van macht, en met oog voor de zwakkeren in onze maatschappij.

Accurate en heldere informatie is noodzakelijk om de verdere verspreiding van het virus een halt toe te roepen. We zorgen dat iedereen gratis toegang heeft tot de informatie die je nodig hebt om je te beschermen tegen het virus en de gevolgen ervan. Je herkent deze artikels door het *-teken achter de titel.

Dat betekent niet dat iedereen alle artikels over het coronavirus gratis kan lezen. Onderzoek, duiding, achtergrond en analyse blijven achter de betaalmuur staan. Apache heeft deze betaalmuur nodig om te overleven. Wij worden niet gefinancierd door adverteerders, maar enkel door jou en zoveel andere lezers.

Als je onze artikels toch wil delen met mensen die geen lid zijn van Apache, dan kan je zoals steeds gebruikmaken van de cadeaulink. We moedigen iedereen aan om dat te doen.

Bovendien kunnen we je hulp ook op een andere manier gebruiken. Heb je een concrete tip, documenten en/of een getuigenis die een nieuw licht kunnen werpen op de crisis en de impact ervan op maatschappij, economie en politiek? Mail dan naar tips@apache.be.

panorama_fish_eye Juli 2021
panorama_fish_eye Mei 2021
panorama_fish_eye April 2021
panorama_fish_eye Maart 2021
panorama_fish_eye Februari 2021
panorama_fish_eye Januari 2021
panorama_fish_eye December 2020