Huiszoekingen bij ex-bestuurder Land Invest Group

 Leestijd: 3 minuten

1

Het Luikse gerecht is een onderzoek gestart naar Valérie Dardenne. De voormalige partner van Stéphane Moreau factureerde 906.000 euro aan Land Invest voor een zo goed als onbestaande job. Bij een huiszoeking in Antwerpen werd de ...

In het kort

Het Luikse gerecht is een onderzoek gestart naar Valérie Dardenne. De voormalige partner van Stéphane Moreau factureerde 906.000 euro aan Land Invest voor een zo goed als onbestaande job. Bij een huiszoeking in Antwerpen werd de volledige boekhouding van Land Invest in beslag genomen.

Apache, Le Vif en Le Soir vernamen dat in het kader van een door het Luikse parket-generaal gestart onderzoek, op 22 januari huiszoekingen werden uitgevoerd in Antwerpen, Esneux (bij Luik), Brussel en Namen. In Antwerpen gingen de speurders langs bij Urban Living Belgium, de opvolger van Land Invest Gate. Het vastgoedbedrijf is vandaag in handen van de families Cavens en Paeleman en van het beursgenoteerde Immobel van Marnix Galle.

Lees het volledige artikel

Word lid

Leden genieten deze voordelen:

  • Onthulling en duiding
  • Een onafhankelijke redactie
  • 5.000+ artikels
  • Geen advertenties
  • Ruimte voor debat
Steunlidmaatschap€ 10,00
Maandlidmaatschap€ 9,00
Jaarlidmaatschap€ 6,66
2-jaarlidmaatschap€ 6,25

Ontdek alle formules

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid