T-dienstencheques rekent verboden kosten aan

 Leestijd: 2 minuten

3

Vanaf 1 juli gaat t-dienstencheques een ‘omkaderingsvergoeding’ aanrekenen aan haar klanten. Zo wil het bedrijf, dat onderdeel is van t-groep, naar eigen zeggen de kwaliteit van haar dienstverlening blijven waarborgen.

In het kort

Vanaf 1 juli gaat t-dienstencheques een ‘omkaderingsvergoeding’ aanrekenen aan haar klanten. Zo wil het bedrijf, dat onderdeel is van t-groep, naar eigen zeggen de kwaliteit van haar dienstverlening blijven waarborgen. Daarnaast wil de onderneming gaan voor een groener imago. Om elektronische facturatie aan te moedigen rekent t-dienstencheques daarom een extra kost van 0,05 euro aan voor diegenen die een papieren factuur wensen te ontvangen. Dat laatste is bij wet verboden.

“Hier gebeuren zaken die niet correct zijn”, bevestigt Jan Haegeman van het kabinet van bevoegd Vlaams minister Philip Muyters (N-VA) “Maar het is niet aan ons om t-dienstencheques op de vingers te tikken.

Lees het volledige artikel

Word lid

Leden genieten deze voordelen:

  • Onthulling en duiding
  • Een onafhankelijke redactie
  • 5.000+ artikels
  • Geen advertenties
  • Ruimte voor debat
Steunlidmaatschap€ 10,00
Maandlidmaatschap€ 9,00
Jaarlidmaatschap€ 6,66
2-jaarlidmaatschap€ 6,25

Ontdek alle formules

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid