‘Black PR moet commissie Kazachgate destabiliseren’

 Leestijd: 1 minuut

4

Apache en Médor onthullen hoe een gerichte smeercampagne rond de Kazachse oligarch Mukhtar Ablyazov tot doel heeft de onderzoekscommissie Kazachgate in diskrediet te brengen. Commissievoorzitter Dirk Van der Maelen (sp.a) bevestigt dat er meer aan de hand is. “De commissie heeft uit zeer goede en betrouwbare bron vernomen dat er professionals worden ingeschakeld om de werking van de onderzoekscommissie te dwarsbomen”

“Ablya … wie?” Eind juni deed de naam van de Kazachse oligarch Mukhtar Ablyazov niet meteen een belletje rinkelen bij Dirk Van der Maelen. De voorzitter van de parlementaire onderzoekscommissie had de naam van de in ballingschap levende Kazach nooit eerder gehoord.

Dit artikel is enkel toegankelijk voor leden