Hoe N-VA de vierde macht uitschakelt (en niemand piept)

 Leestijd: 5 minuten

14

Door rechtstreeks te communiceren met de kiezer en tegelijk elke vorm van kritische berichtgeving weg te zetten als links, gevaarlijk of lasterlijk, morrelt N-VA aan een van de pijlers van onze democratie. Governing by twitter en bullying the media. Of hoe Trump school maakt in Vlaanderen.

Neen, we hebben het niet over de rechtszaak die de voormalige kabinetschef van Bart De Wever tegen Apache aanspant omdat we hebben geschreven dat N-VA en het kruim van de parvenu’s van de PS achter de schermen in Antwerpen opvallend lucratieve vastgoeddeals sluiten. We hebben het ook niet over de brutale machtspolitiek waarmee Liesbeth Homans probeert de doorgroei van Apache te kelderen.

Dit artikel is enkel toegankelijk voor leden