Koro* 4 sept '15

Bert Verhoye
Bert Verhoye
Bert Verhoye

En als de arme vluchtelingen nu allemaal "schild en vriend" kunnen zeggen, mogen ze dan blijven van de NVA ?  * OCMW-raadslid Van Mol van Stabroek pleitte in volle raad voor de Nazi-oplossing: "Allemaal de trein op en naar de gaskamers". Van Mol is CD&V-er. En Beke heeft weer andere dingen te doen dan idioten uit de partij te zetten   *   Tussen al die miserie was er ook nog plaats voor een spatje humor. Burgemeester Augustus stelde in Antwerpen zijn snel interventieteam voor middels een demonstratie voor de pers. Terwijl de fotografen mekaar op de lens trapten, arriveerde het snel interventieteam in een anonieme wagen, geen wagen dus waarop in spetterende kleuren "snel interventieteam" stond. De drie mannen van het team beschikken over een heel arsenaal wapens, zowel om te doden als om te kwetsen. Jammer genoeg liggen die wapens in de koffer, naast de kogelwerende vesten die bestand zijn tegen kalashnikov-munitie. Rollend met de spierballen stappen ze uit. Als er nu ergens een terrorist uit een zolderraam kijkt, liggen ze al neer voor ze hun autokoffer open hebben. Ze trekken hun speciaal jasje aan en omgorden zich met de wapens. Vervolgens dringen ze een leeg huis binnen en bevelen allen die er niet zijn op de grond te gaan liggen, zodat zij tot arrestatie kunnen overgaan. Net zo simpel. Het is niet bekend hoeveel van die cliniclowns burgemeester Augustus precies in dienst heeft, maar Antwerpen is groot en als een snelle interventiewagen vast zit in het spitsuur of achter een tram kan de tussenkomst wel even duren. En zo is internet weer een filmpje rijker dat de buurlanden ons benijden   *   Inmiddels in het Koning Boudewijnstadion. 37ste minuut. "Aandacht. Mededeling. Kan De Bruyne Kevin onmiddellijk zijn jeep verplaatsen? Hij staat op de gehandicaptenplaatsen 34, 35, 36, 37,38 en 39"   *   Kevin is recent slachtoffer van mensenhandel en kreeg tijdelijk asiel in Engeland   *   Maar zodra de rust er is hersteld, moet hij terug naar zijn land van herkomst, zou John Crombez hier aan toevoegen  *

LEES OOK
Bert Verhoye / 17-07-2019

Koro 17 juli '19

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 12-06-2019

Koro 12 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld geconfronteerd wordt met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye
Bert Verhoye / 07-06-2019

Koro 7 juni 2019

Het rubriekje van Bert Verhoye waarin onze hysterische wereld wordt geconfronteerd met problemen, die geen problemen zijn.
Bert Verhoye