Steun Apache

U kunt de werking van Apache financieel steunen! We willen de toekomst van Apache niet in de handen van één persoon, organisatie of overheidsinstelling leggen. De Werktitel vzw, de initiatiefnemer van Apache, kiest daarom uitdrukkelijk voor een gemengde financieringsvorm en zoekt middelen bij de overheid, bij fondsen, bij het bedrijfsleven en bij de lezer.

Apache steunen als lezer
Apache steunen als organisatie of bedrijf (rechtspersoon)
Zij steunen Apache

Apache steunen als lezer

Giften van lezers zijn voor ons een belangrijke inkomstenbron. Bovendien benadrukt elke lezersgift de noodzaak van journalistieke initiatieven als Apache.

Overschrijving

U kunt Apache steunen door geld over te schrijven op het rekeningnummer 523-0803516-43 (Iban: BE66 5230 8035 1643 Bic: TRIOBEBB). Geef ons zeker ook een seintje.

Doorlopende opdracht

U kunt ook een doorlopende opdracht starten. Download en print dit document af [PDF], vul het nauwkeurig in en breng het naar uw financiële instelling.

Kredietkaart & Paypal

U kunt Apache ook met een kredietkaart of uw Paypal-rekening steunen. Met Paypal kan u kiezen voor een éénmalige donatie of een abonnement. We verkiezen echter een overschrijving boven Paypal (transactiekosten).

Eenmalige gift

Met de knop hiernaast kunt u een gift schenken aan Apache. U betaalt met uw Paypal-rekening of met uw kredietkaart en u bepaalt zelf hoeveel u wil geven. De hele procedure wordt online afgehandeld. Na uw steun aan Apache ontvangt u een bevestigings-e-mail van Paypal.

Maandelijkse gift
Een tweede optie is een maandelijkse gift via Paypal of uw kredietkaart. U kunt kiezen tussen een maandelijkse gift van 5 euro, 10 euro of 15 euro.

U kiest hiernaast het juiste bedrag en u klikt daarna op de knop ‘abonneren’. Via Paypal kunt u de doorlopende opdracht steeds stopzetten.

Microbetaling

We bieden u ook een microbetalingoptie aan: Flattr.

Flattr

Flattr thisSinds september 2010 kan elk artikel op Apache geflattred worden. U vindt de Flattr-knop telkens onderaan elk artikel. Meer uitleg over Flattr vindt u op Flattr.com. Daar kunt u ook een account aanmaken.

Hebt u vragen over uw betaling, neem contact op met de redactie: redactie@apache.be.

Apache steunen als bedrijf of organisatie

Voor organisaties, bedrijven en andere vormen van rechtspersonen hebben we een aantal sponsorformules uitgedokterd. We bieden verschillende formules aan, waardoor er ook een oplossing is voor uw budget. In ruil voor uw steun aan onafhankelijke journalistiek plaatsen we uw logo op onze website.

Sponsordossier

In het sponsordossier hebben we alle sponsormogelijkheden voor u op een rijtje gezet. U krijgt ook extra uitleg over de visie achter Apache. We staan ook open voor andere vormen van samenwerkingen, zoals ruiladvertenties, marketingacties of een peterschap.

Download het sponsordossier [PDF]

Zij steunen Apache

Triodos FondsTriodos FoundationDe Triodos Foundation heeft Apache een gift gegeven. Het fonds van de Triodos Bank steunt vernieuwende projecten met een maatschappelijke meerwaarde. Triodos Bank is gespecialiseerd in duurzaam bankieren.

MagnifikMagnifikHet Antwerpse communicatiebureau Magnifik heeft het logo van Apache ontworpen. Ze stelden ook de uiteindelijke naam voor in een shortlist. Magnifik omschrijft zichzelf als ‘communication fixers’ en heeft een kantoor op het De Coninckplein in Antwerpen.

Reporters MagazineReportersHet Belgische fotopersagentschap Reporters biedt Apache toegang tot een deel van de dagelijkse productie en van het archief. Reporters kan rekenen op een eigen pool aan medewerkers en verspreidt ook foto’s voor diverse internationale agentschappen, waaronder Magnum.

Bent u overtuigd van de troeven van Apache en wilt u graag dit unieke journalistiek project steunen? Contacteer ons dan via e-mail, of geef Bram Souffreau een seintje op 0496/44.35.73.