De diepe wortels van Erik Van der Paal

0

Naar aanleiding van onze onthullingen over ‘de favoriete bouwpromotor van Bart De Wever’ loopt op de site De Rijkste Belgen momenteel een zeer boeiende reeks over projectontwikkelaar Erik Van der Paal.

In ‘de diepe wortels van Erik Van der Paal’ wordt een beeld geschetst van de opmerkelijke zakelijke voorgeschiedenis en de (zakelijke) relaties van de man die er in slaagt de N-VA-top te lijmen aan een pensioenfonds, gedomineerd door Luikse PS’ers die zelfs voor de eigen partij te aangebrand zijn.

Terwijl iedereen focust op de vraag of een etentje met een projectontwikkelaar nu al dan niet kan, en wat daarbij wel of niet is gedronken, gaat de reeks terug naar de essentiële vraag: waarom zat Bart De Wever en zijn quasi voltallig college samen met uitgerekend die bouwpromotor?

Wie is de man die van het college, tegen alle adviezen in, bouwvergunningen krijgt voor miljoenenprojecten?

Lees hier deel 1

Lees hier deel 2

Lees hier deel 3

Lees hier deel 4

 

Opgemerkt

Apache Nieuws