Europarlementariërs betalen graag voor de Trump-show

8 maart 2016 Liesbeth Van Houdt
Gerolf Annemans (Foto Danny Gys - Reporters)
Gerolf Annemans (Foto Danny Gys - Reporters)
Gerolf Annemans (Foto Danny Gys - Reporters)
Gerolf Annemans (Foto Danny Gys - Reporters)

Annemans, penningmeester van de Fractie Europa van Naties en Vrijheid, waarin naast Vlaams Belang o.a. ook Front National en PVV zetelen, reisde als lid van een delegatie naar de VS. Hotel en reis werden betaald door de fractie.

Volgens Annemans werd het CPAC-entreegeld van ruim 1.000 euro per persoon betaald met Europees belastinggeld, zo verklaarde hij aan NRC Handelsblad, en daar zou volgens hem niks mis mee zijn. "Andere Europarlementariërs gebruiken hun budget immers ook voor werkreizen."

Voor het charitydiner ten voordele van miljardair Trump moest 2.500 euro per persoon op tafel gelegd worden.

Lees hier het volledige artikel.

LEES OOK