UGent vragenlijst over crowdfunding

1

De onderzoeksgroep Media & ICT van de universiteit Gent voert een onderzoek naar het gebruik van crowdfunding voor sociaal-culturele projecten. De onderzoekers kijken daarbij ook naar Apache.be. Onze nieuwssite verzamelt sinds een aantal weken geld in voor de werking van Apache.be.

De vragenlijst polst naar uw kennis over en uw ervaring met crowdfunding. Met de anonieme resultaten, die overigens publiek worden gemaakt, hopen de vorsers meer inzicht te verwerven in de mechanismen van fondsenwerving. De gegevens zullen sociaal-culturele projecten verder steunen in hun zoektocht naar fondsen, beloven de onderzoekers.

Hebt u Apache.be via onze crowdfundingactie gesteund en hebt u even tijd – hooguit tien minuten – voor dit wetenschappelijk onderzoek, dan kunt u online de enquête invullen.

Opgemerkt

Apache Nieuws