Print abonnement

Lees jij Apache voortaan ook op papier? Neem nu een print abonnement en krijg vier keer per jaar Apache Magazine in je brievenbus!

€ 50 voor de eerste jaargang Apache op papier

Om een abonnement op het magazine te kunnen nemen, moet je ook een digitaal abonnement hebben (waarmee je toegang hebt tot alle artikels op de website). Heb je dat nog niet, neem dan het plusabonnement.

Let op, Het gaat telkens om een éénmalige betaling. Bepaalde onderdelen van het formulier doen anders uitschijnen, maar we kunnen dit helaas niet wijzigen. Je wordt doorverwezen naar de online betaalprovider Mollie.

 

Betaal je liever per overschrijving?

Betaal je graag een hoger bedrag of per overschrijving? Schrijf dan 50 euro (of meer) over op BE55 5230 8045 8444, op naam van ‘Apache – De Werktitel cv, Antwerpen’ en met mededeling ‘Apache Magazine’ en jouw naam en adres.

 

Mijn abonnement

Je kan online betalen via onze website. Via de betaalknop wordt je doorverwezen naar een betaalpagina van Mollie. Je kan betalen met Bancontact, kredietkaart en webbanking. Het gaat hier om een éénmalige betaling, in tegenstelling tot wat in bepaalde onderdelen van het formulier beweerd wordt.

Betaal je liever per overschrijving, dan schrijf je het gekozen bedrag over op BE55 5230 8045 8444 (TRIOBEBB) op naam van ‘De Werktitel cv – Apache, Antwerpen’. Als mededeling geef je “Magazine Apache + jouw naam en adres” op.

Vind je dit nuttig?
16
1

Een digitaal abonnement geeft je toegang tot alle artikels op de website. Voordat we ook op papier gingen, waren al onze abonnementen digitale abonnementen. Dit zijn bijvoorbeeld het steunlidmaatschap of het jaarlidmaatschap.

Met het print abonnement, ontvang je Apache magazine vier keer per jaar.

Om een print abonnement te kunnen nemen, moet je ook een digitaal abonnement hebben. Het plusabonnement combineert het print abonnement en het digitale jaarabonnement.

Vind je dit nuttig?
17
3

Jouw betaling is éénmalig.

In de communicatie wordt soms onterecht verwezen naar “een abonnement” of “een terugkerende betaling”. Die mededelingen zijn eigen aan de betaaltool en kunnen we helaas niet wijzigen. Het gaat wel degelijk om een eenmalige betaling.

Vind je dit nuttig?
40
0

Het magazine vult de online berichtgeving aan. Je kan Apache op papier niet los zien van onze website. Inhoudelijk, maar ook financieel. Het magazine wordt immers deels gefinancierd door de website omdat sommige onderzoeksdossiers eerst online verschijnen en nadien voor print worden herwerkt. Wij zien papier en online dus als één geheel.

Bovendien ondersteun je met je abonnement een alternatief voor de traditionele media. Daarmee garandeer je een divers medialandschap met ruimte voor andere stemmen en degelijke onderzoeksjournalistiek.

Vind je dit nuttig?
40
8

Voor één jaargang betaal je 50 euro, daarmee ontvang je vier magazines (maart, juni, september en december). Om een papieren abonnement te kunnen nemen moet je daarnaast ook een digitaal abonnement hebben.

Vind je dit nuttig?
37
7

Dat kan zeker. De minimumbijdrage is 50 euro, de waarde van een jaarabonnement op het magazine. Wil je het project voor een ander bedrag steunen, dan neem je contact op met fin@apache.be.

Vind je dit nuttig?
8
0

Dat kan zeker. Neem contact op met verkoop@apache.be om een aanbod op maat uit te werken.

Vind je dit nuttig?
4
0

Ja, dat kan. E-mail je factuurgegevens naar factuur@apache.be en vermeld duidelijk jouw naam en de bijdrage.

Vind je dit nuttig?
11
0

Neen, het tijdschrift kan alleen in België worden geleverd.

Vind je dit nuttig?
9
3

Wil je het eerste nummer ontvangen, kan je je abonneren t.e.m. vrijdag 20 november. Daarna is het enkel mogelijk het magazine te ontvangen via nabestelling (je betaalt hiervoor 5 euro verzendingskosten) of in een beperkt aantal boekhandels.

Vind je dit nuttig?
16
1