Partners

 

Spindokter

Spindokter

Spindokter is een klein, flexibel en betrokken communicatieteam dat doelgericht opereert met een groot netwerk aan straffe freelancers. Spindokter is gehuisvest in Antwerpen en richt zich op maatschappelijk relevante communicatie.

spindokter.be

Journalinks

Journalinks

Journalinks is een portaalsite voor journalisten in Vlaanderen. Dit portaal startte in 2002 als een uit de hand gelopen linkverzameling en is dat eigenlijk nog steeds. Daarnaast baat Journalinks ook een mediakritische blog uit.

journalinks.be

Media21

Media.21

Media.21 is een organisatie waarbinnen de onafhankelijke en nieuwe mediainitiatieven Apache, DeWereldMorgen.be, Doorbraak.be, Express.be, MO*/MO.be, Newsmonkey.be, rekto:verso en StampMedia de krachten bundelen.

media21.be

MO

MO*

MO* brengt nieuws, opinies en duiding over de internationale actualiteit en globalisering. Elke dag op MO.be en maandelijks in MO*magazine.

mo.be

Radio Centraal

Radio Centraal

Ongebonden, reclamevrije, onconventionele en immer verrassende Radio. Een tegendraadse mix van kabaal en kwaliteit in de ether.

redactie.radiocentraal.be

RektoVerso

Rekto:Verso

Tijdschrift voor cultuur en kritiek, beschouwt de wereld vanuit kunst en cultuur, met een verdiepende blik op film, podium, muziek, literatuur, beeldende kunst en cultuurbeleid.

rektoverso.be

Reporters

Reporters

Reporters is van een kleine groep enthousiastelingen uitgegroeid tot een dynamisch en technologisch geavanceerd fotoagentschap.

reportersmagazine.com

StampMedia

StampMedia

StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.

stampmedia.be