FAQ registratie en lidmaatschap

Apache heeft op 9 januari 2011 een ledenformule ingevoerd. Een deel van de website is enkel voor leden toegankelijk. Voor de andere artikels heb je geen lidmaatschap nodig, maar als je wenst te reageren dan moet je je wel registreren.

We bieden verschillende ledenformules aan (telkens inclusief btw):

  1. Een jaar toegang voor 80 euro
  2. Drie maanden toegang voor 24 euro
  3. Een maand toegang voor 9 euro
  4. Levenslang lid voor 2.500 euro

Voor verdere vragen, mag je ons altijd een een e-mail sturen. Neem ook de onderstaande veelgestelde vragen door.

FAQ

Waar kan ik me registreren of lid worden?
Lid worden of jezelf registreren kan op www.apache.be/wordlid.

Hoe kan ik betalen?
We bieden drie betaalmogelijkheden aan:

  1. De klassieke overschrijving
  2. De kredietkaarten Visa en Mastercard (via Paypal)
  3. PayPal

Betalen met een kredietkaart gebeurt via PayPal. Je moet dan je gegevens aan Paypal geven.

Hoe betaal ik per overschrijving?
Je betaalt je lidgeld door het bedrag over te schrijven op de bankrekening BE55 5230 8045 8444 (Triodos Bank België: TRIOBEBB) met vermelding van je naam en gebruikersnaam. De toegang wordt pas geactiveerd eens we het bedrag ontvangen hebben. Omdat een overschrijving niet onmiddellijk wordt uitgevoerd, krijg je van ons vijf dagen gratis toegang tot alle artikels.

Stort niet zomaar het bedrag zonder een registratie uit te voeren. Je moet je eerst registreren, daarna een abonnementstype kiezen en dan pas het bedrag overschrijven.

Hoe werkt betalen met PayPal of kredietkaart?
Eens je de keuze maakt om met PayPal of met kredietkaart te betalen, word je naar de PayPal-website doorgestuurd. Vul daar alle gegevens in. Eens de betaling voltooid is, kan je terugkeren naar de Apache-website en inloggen. Je ontvangt per e-mail diverse bevestigingen van de betaling.

Haalt PayPal automatisch geld van mijn rekening/kredietkaart af?
Ja, de betalingen lopen volautomatisch. Heb je gekozen voor een ‘doorlopende opdracht’, dan betaal je elke periode (maand, drie maanden, jaar) het bedrag van het lidgeld en wordt je toegang tot de Apache-website niet onderbroken.

Hoe zet ik de automatische betalingen via PayPal stop?
Je logt in op PayPal en kiest uit de menustructuur de optie ‘Profile’ of ‘Profiel’. Je kiest dan voor ‘Profile & settings’ of ‘Profiel & instellingen’ en in het overzicht klik je dan op ‘My money’ of ‘Mijn geld’. Daar kan je de ‘Vooraf goedgekeurde betalingen’ raadplegen. In het overzicht vind je de betaling aan De Werktitel cvba. Klik deze aan en klik op cancel of annuleren. Let op, je kan deze automatisch betaling nadien niet meer heractiveren. Het stopzetten van de betalingen wordt door PayPal in een e-mail bevestigd.

Iets loopt fout. Wat moet ik doen?
Je kan ons steeds bereiken via fin@apache.be. We antwoorden zo snel mogelijk en helpen je met je probleem.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Het wachtwoord wordt automatisch gegenereerd. Je kan het wachtwoord wijzigen op je accountpagina (www.apache.be/account).

Ik ben mijn wachtwoord vergeten?
Het wachtwoord kan je opnieuw opvragen op www.apache.be/wachtwoord.

Kan mijn browser het wachtwoord onthouden?
Jazeker. Vink ‘Gegevens onthouden’ aan en dan zal jouw wachtwoord worden onthouden. Maar soms lukt dit niet. Mogelijke oorzaken zijn niet-accepteren van cookies (Chrome), surfen in private modus (Safari), of checkboxes “remember passwords” en “auto fill” niet aangevinkt (Safari).

Hoe wijzig ik de afbeelding bij mijn naam?
De afbeelding (een avatar) is gekoppeld met de databank van Gravatar. Maak een account aan bij Gravatar met het e-mailadres dat je op Apache gebruikt en de afbeelding zal op onze website verschijnen.

Mijn account is geldig tot diep in de toekomst. Hoe kan dat?
Aan elk account hangt een gratis registratie. Die vervalt over tien jaar. Vandaar dat je bij de status op de accountpagina bijvoorbeeld het jaartal 2022 (of een andere datum) kan zien.

Ik ben aandeelhouder. Heb ik recht op een korting?
Als aandeelhouder van De Werktitel cvba heb je recht op een korting van 10%. Neem met ons contact op indien je hiervan wil genieten: fin@apache.be.

Kan ik betalen met een doorlopende opdracht?
Ja, dat kan. Bij een PayPal/kredietkaartbetaling wordt de doorlopende opdracht automatisch opgezet. Elke periode wordt het bedrag van je rekening afgetrokken.

Je kan ook een klassieke doorlopende opdracht opzetten. Vraag bij je bank om iedere periode (iedere maand, ieder jaar) het juiste bedrag over te schrijven naar bankrekening BE55 5230 8045 8444 (Triodos Bank) op naam van De Werktitel cvba, Turnhoutsebaan 110, 2140 Antwerpen. De mededeling moet je loginnaam zijn.

Ik wens een factuur.
Als je een factuur wenst, dan moet u dat melden aan fin@apache.be en je factuurgegevens opgeven (inclusief btw-nummer). We sturen jou dan een factuur door.

Ik heb een bedrijf en wil meer dan één abonnement bestellen. Kan dat?
Dat kan zeker. Neem contact met ons op via fin@apache.be of lees meer over onze groepsabonnementen.