WORD ABONNEE
Lees onbeperkt
Apache brengt progressieve en advertentievrije onderzoeksjournalistiek. Onze journalisten nemen de tijd om zaken tot op de bodem uit te zoeken en leggen zo wantoestanden bloot.
Kies jouw tarief:
Groepsabonnement

Wil je met je organisatie toegang krijgen tot Apache? Dan bieden we je graag een groepslidmaatschap op maat aan. Onze berichtgeving is een erg waardevolle service. Zowel voor medewerkers van universiteiten, politieke partijen of vakbonden als voor bezoekers van cultuurhuizen, concertzalen of koffiebars.

Voor relatief kleine groepen raden we aan om een individueel lidmaatschap te nemen waarbij iedereen een unieke login ontvangt. In dat geval bieden we een korting tot 20% aan op een jaarlidmaatschap.

Voor grote instanties, zoals hogescholen of omvangrijke organisaties, is het centraal lidmaatschap de interessantste optie. Zo heb je geen login nodig en kan iedereen op het netwerk van de organisatie Apache lezen. Voor deze formule maken we graag een offerte op maat van jouw organisatie.

MEER INFO
Verzilver je kortingscode:
WAAROM APACHE?
done
Onafhankelijke redactie
Onze journalisten staan niet onder druk van adverteerders of aandeelhouders. Zo kunnen ze in alle vrijheid schrijven over en vragen stellen die commerciële mediabedrijven uit de weg gaan.
done
Geen advertenties
Apache is enkel te koop voor haar lezers en coöperanten. Als abonnee maak jij onze onthullende en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek mee mogelijk.
done
Onthulling & duiding
Feiten en analyse vormen de inhoud. Op Apache is geen plaats voor van fake news, clickbait of faits divers die enkel als doel hebben bezoekers te lokken.
done
6.000+ artikels
Als abonnee krijg je toegang tot ons volledig archief van tijdloze onderzoeksdossiers en analyses.
done
Respect voor jouw privacy
We kiezen resoluut voor jouw privacy. Je persoonlijke data worden niet verkocht aan adverteerders.
done
Van jou
Lezers kunnen met gastbijdragen het maatschappelijke debat mee voeden. Via de coöperatieve structuur zijn onze lezers bovendien zelf mede-eigenaar van Apache.