Apache steekt website in nieuw kleedje

Redactie Apache
nieuwe website apache
(Foto: John Schnobrich (Unspalsh))

Zondag zal je nog steeds naar Apache kunnen surfen en artikels lezen. Maar een nieuw abonnement afsluiten of je persoonlijke gegevens wijzigen zal de hele dag niet lukken.

Zondagavond schakelen we over van de oude server naar de nieuwe webomgeving. Daarbij kan de website even offline gaan. Jouw inlognaam, e-mailadres en abonnement worden mee overgezet. Recurrente betalingsopdrachten via Mollie Payments blijven doorlopen.

Nieuw wachtwoord

Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden dan weer niet overgedragen. Maandag 7 juni ontvang je dan ook een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen, of je kan maandag ook op de website een nieuw wachtwoord aanvragen.

Een aantal andere diensten zullen maandag jammer genoeg ook nog niet werken, onder andere de RSS-feed, de cadeaulink en de dagelijkse nieuwsbrief.

De rest van de website zal wel functioneren. Alle artikels en dossiers sinds het begin van Apache worden op de nieuwe website overgenomen.

Kinderziektes

Kinderziektes zijn mogelijk. Bots je op een probleem, aarzel dan niet om het te mailen naar info@apache.be. De wijzigingen zijn immers ingrijpend. We draaien op een totaal nieuw content managementsysteem en de website werd van nul heropgebouwd.

Met de nieuwe website maken we Apache klaar voor de toekomst. Maandag onthullen we de belangrijkste nieuwigheden, maar we lichten graag een tipje van de sluier: een nieuw design, een grotere leesbaarheid, een vlottere abonnemententool en alle pagina's passen zich perfect aan jouw smartphone of tablet aan.

LEES OOK
Redactie Apache / 17-11-2023

Collega-onderzoeksjournalisten bekronen Apache

Het VVOJ-Vliegwiel wordt uitzonderlijk aan de hele redactie van Apache uitgereikt.
Apache-hoofdredacteur Karl van den Broeck ontvangt het VVOJ Vliegwiel van jurylid Jeroen Trommelen.
Redactie Apache / 05-05-2022

Welkom op de Dag van Apache!

De Dag van Apache is terug! Met onder meer Rebekka de Wit, Hind Fraihi en de film 'Flee'.
DAG VAN APACHE
Karl van den Broeck / 24-02-2022

Apache blaast twaalf kaarsjes uit

Nog tot zondag slopen we de betaalmuur zodat iedereen gratis kan grasduinen in de artikels die we voorbije jaren publiceerden.
verjaardag apache