#BeterNaCorona sessie met Benedikte Zitouni en Jonas Van Der Slycken

 Leestijd: 1 minuut0

De coronacrisis, maar ook de klimaatcrisis, zijn crisissen van het leven. Om daar uit te breken, hebben we een levensondersteunende economie nodig, menen Jonas Van der Slycken en Benedikte Zitouni. ‘Het is mogelijk groei los te laten en in te zetten op welzijn, sociale rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid.’


Je kan deze en andere #BeterNaCorona sessies ook integraal bekijken.


Deze podcast kan je beluisteren via Soundcloud, Pocket CastsStitcher, TuneIn, Spotify en iTunes.

Auteur: Tine Hens

Tine Hens is historica, journaliste en auteur van Het klein verzet (Epo, 2015), het verhaal van mensen die van Griekenland tot Denemarken in hun eigen wijk of stad, of met hun eigen bedrijf bewijzen dat een andere, sociaalecologische economie mogelijk is.

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid