Interne audit problematisch voor onderwijsspecialist De Wever

 Leestijd: 5 minuten

1

In 2011 werd G.V. geschorst als directeur van een school binnen het Antwerps Stedelijk Onderwijs. De onwaarschijnlijke puinhoop die ze er achterliet en de huiveringwekkende verhalen over machtsmisbruik, drankmisbruik, vechtpartijen en zwaar escalerende amoureuzes perikelen, staan ...

In het kort

In 2011 werd G.V. geschorst als directeur van een school binnen het Antwerps Stedelijk Onderwijs. De onwaarschijnlijke puinhoop die ze er achterliet en de huiveringwekkende verhalen over machtsmisbruik, drankmisbruik, vechtpartijen en zwaar escalerende amoureuzes perikkelen, staan van naaldje tot draadje beschreven in een interne audit die Apache kon inkijken.

Vandaag is de dame in kwestie adviseur op het kabinet van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) en zetelt ze namens N-VA in de raad van bestuur van …. het Antwerps Stedelijk Onderwijs. Lang niet iedereen is even blij met die opmerkelijke carrièrewending.

Lees het volledige artikel

Word lid

Leden genieten deze voordelen:

  • Onthulling en duiding
  • Een onafhankelijke redactie
  • 5.000+ artikels
  • Geen advertenties
  • Ruimte voor debat
Steunlidmaatschap€ 10,00
Maandlidmaatschap€ 9,00
Jaarlidmaatschap€ 6,66
2-jaarlidmaatschap€ 6,25

Ontdek alle formules

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid