De Avond en Nacht van Apache in beeld

 Leestijd: 1 minuut0

De Avond & Nacht van Apache draaide vooral om inspirerende woorden en meeslepende muziek. Beelden hadden jullie nog te goed, bij deze. Dat wij er van genoten hebben. En jullie zo te zien ook.

Sigrid Spruyt deed messcherp uit de doeken hoe de media van nieuwswinkel tot pretpark zijn verworden, Jeroen Olyslaegers presenteerde ons de woede die Ira heet en ook Tom Lanoye, Red Zebra, Vitalski, Gaea Schoeters, Bert Dockx, Chris van Camp en Antwerps schijnburgemeester BDW vierden op hun eigen manier de persvrijheid. Annabelle Van Nieuwenhuyse presenteerde de avond.

Tussen de bedrijven door gaf BDW een cursus yogasnuiven, en de Fanfare Moed en Volharding blies ons nieuwe moed in tijdens de pauze. STIJN en DJ Butsenzeller hielpen ons de nacht in, en DJ Reindeers stond steeds klaar om het van hen over te nemen. Een sfeerverslag:

Voor wie er niet bij was of de avond een klein beetje wil herbeleven, hieronder een kort fragmentje van Bert Dockx’ versie van ‘Albatross’ van Fleetwood Mac.

 

 

Auteur: Redactie Apache

Apache is gegroeid uit De Werktitel, de eerste Vlaamse blog geschreven door professionele journalisten. De Werktitel zag op 14 oktober 2009 het levenslicht, Apache nam op 24 februari 2010 zijn plaats in. Maar het werk startte al in het voorjaar van 2009, toen een aantal journalisten de koppen bij elkaar staken en beslisten om zich in een avontuur te storten. Omdat degelijke, ongebonden journalistiek nodig is.

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid