Te koop: laatste lapje grond op Antwerpse Zuid

 Leestijd: 6 minuten

0

Volgende week krijgen geïnteresseerde bouwpromotoren de kans om het allerlaatste stukje onbebouwde grond op het Antwerpse Zuid te kopen. Op 22 februari organiseert Himmos bij notaris Celis, Celis & Liesse de verkoop van een perceel in ...

In het kort

Het allerlaatste stukje onbebouwde grond op het Antwerpse Zuid wordt volgende week verkocht. Het lapje tegenover het MUHKA kwam op een omstreden manier in handen van Himmos. Bovendien werd een bouwaanvraag tot vijf keer toe geweigerd.

 

Volgende week krijgen geïnteresseerde bouwpromotoren de kans om het allerlaatste stukje onbebouwde grond op het Antwerpse Zuid te kopen. Op 22 februari organiseert Himmos bij notaris Celis, Celis & Liesse de verkoop van een perceel in de Leuvenstraat, recht tegenover het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MUHKA). Twintig jaar na datum wordt hiermee de finale geschreven van een omstreden ruiloperatie met de stad Antwerpen.

Lees het volledige artikel

Word lid

Leden genieten deze voordelen:

  • Onthulling en duiding
  • Een onafhankelijke redactie
  • 5.000+ artikels
  • Geen advertenties
  • Ruimte voor debat
Steunlidmaatschap€ 10,00
Maandlidmaatschap€ 9,00
Jaarlidmaatschap€ 6,66
2-jaarlidmaatschap€ 6,25

Ontdek alle formules

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid