Escalerende ruzie tussen ’t Scheldt en voormalige vrienden

 Leestijd: 4 minuten

1

Een bitse strijd tussen de omstreden zakenman Maurice De Velder en een aantal van zijn voormalige zakenpartners escaleert. Via zijn eigen online medium P-Magazine rekent De Velder af met Gert Van Mol en Vincent Van ...

In het kort

Een bitse strijd tussen de omstreden zakenman Maurice De Velder en een aantal van zijn voormalige zakenpartners escaleert. Via zijn eigen online medium P-Magazine rekent De Velder af met Gert Van Mol en Vincent Van Akeleyen die de voorbije maanden mee ’t Scheldt nieuw leven hebben ingeblazen. ’t Schelt was het extreemrechts, satirisch roddelblad van Bert Murrath die vorig jaar overleed.

Directe aanleiding voor het grof geschut dat wordt bovengehaald, is het financieel getouwtrek rond de dubbelverkoop van de Renaultsite op de Antwerpse Tunnelplaats, waar momenteel de Lins Tower wordt gebouwd. Een aantal van de betrokkenen speelde een rol bij die dubbelverkoop.

Lees het volledige artikel

Word lid

Leden genieten deze voordelen:

  • Onthulling en duiding
  • Een onafhankelijke redactie
  • 5.000+ artikels
  • Geen advertenties
  • Ruimte voor debat
Steunlidmaatschap€ 10,00
Maandlidmaatschap€ 9,00
Jaarlidmaatschap€ 6,66
2-jaarlidmaatschap€ 6,25

Ontdek alle formules

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid