Tekenen van leven in Doel: Frans

 Leestijd: 1 minuut0

Graphic journalist Jeroen Janssen verslaat voor Apache de ontwikkelingen in het polderdorp Doel. Vandaag gaat hij langs bij Frans, die door een longziekte niet meer terug kan naar Doel, het dorp waar hij opgroeide.

Auteur: Jeroen Janssen

Jeroen Janssen is als tekenaar en auteur sinds een paar jaar actief in de getekende journalistiek. Na enkele lijvige boeken als “Doel” over een bedreigd polderdorp, en “Abadaringi”, over een kunstschool in Rwanda, publiceert hij ook reportages en tekeningen in MO*, op www.drawingthetimes.com en op www.urbansketchers.com

Vandaag werkt hij aan een nieuw boek over Doel. Daarvoor trekt hij quasi wekelijks met zijn schetsboeken en notitieboekjes naar Doel. Voor Apache brengt hij verslag uit van enkele actuele gebeurtenissen, die misschien het boek zullen halen dat in 2018 verschijnt bij Oogachtend.

Word lid

Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu nog aan 6,66 euro per maand.


Ja, ik word lid