Tekenen van leven in Doel: Frans

 Leestijd: 1 minuut0

Graphic journalist Jeroen Janssen verslaat voor Apache de ontwikkelingen in het polderdorp Doel. Vandaag gaat hij langs bij Frans, die door een longziekte niet meer terug kan naar Doel, het dorp waar hij opgroeide.

Auteur: Jeroen Janssen

Jeroen Janssen is als tekenaar en auteur sinds een paar jaar actief in de getekende journalistiek. Na enkele lijvige boeken als “Doel” over een bedreigd polderdorp, en “Abadaringi”, over een kunstschool in Rwanda, publiceert hij ook reportages en tekeningen in MO*, op www.drawingthetimes.com en op www.urbansketchers.com

Het nieuwe boek van Jeroen Janssen, Er wonen nog mensen / tekenen van leven in Doel, verscheen vorig jaar (2018) bij uitgeverij Oogachtend en is nu verkrijgbaar bij de betere boekhandel.

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid