Al rappend de migratie naar Europa stoppen


Terwijl de migratiestroom vanuit West-Afrika naar Europa blijft aanhouden, zijn er enkelingen die wél kiezen voor een leven in eigen regio. De Senegalese rapper Big uit Dakar -die de reis naar Europa ternauwernood overleefde- probeert jongeren ...

In het kort

Terwijl de migratiestroom vanuit West-Afrika naar Europa blijft aanhouden, zijn er enkelingen die wél kiezen voor een leven in eigen regio. De Senegalese rapper Big uit Dakar -die de reis naar Europa ternauwernood overleefde- probeert jongeren met zijn liedjes te overtuigen de gevaarlijke tocht niet te ondernemen. “Het is mijn missie om te verhinderen dat nog meer jongeren vertrekken.”

 

Terwijl de migratiestroom uit West-Afrika naar Europa blijft aanhouden, zijn er enkelingen die wél kiezen voor een leven in eigen regio. De Senegalese rapper Big uit Dakar -die de reis naar Europa ternauwernood overleefde- probeert jongeren met zijn liedjes te overtuigen de gevaarlijke tocht niet te ondernemen. “Het is mijn missie om te verhinderen dat nog meer jongeren vertrekken.”

Dit artikel is enkel toegankelijk voor leden. Log in of registreer om dit artikel af te drukken.


Over dit artikel

BronApache [https://www.apache.be]
TitelAl rappend de migratie naar Europa stoppen
Auteur(s)Janine Meijer
Permalinkhttps://www.apache.be/?p=86092
Gepubliceerd 12 juli 2018 @ 08:35. Met update op 12 juli 2018 @ 10:16
Opgevraagd20 augustus 2019 @ 06:09
Klik hier om te printen