De nacht van Apache

Wouter Deprez (c) Lieven Van Assche

Persvrijheid is een basisrecht, de pers is immers de waakhond van de democratie. Het verwijderen van artikels is extreem verregaand en ruikt sterk naar censuur. Daarom organiseren Wouter Deprez, Apache en De Roma een feest om de persvrijheid in alle glorie te vieren!

Vrienden, potsenmakers, schrijvers en muzikanten snelden toe om hun sympathie te betuigen. Ze komen die avond grappen vertellen, donderspeeches geven, muziek spelen en je gewoon een fantastische, onvergetelijke avond bezorgen. Hebben al toegezegd:

ALEX AGNEW MAAIKE CAFMEYER

BART CANNAERTS

WANNES CAPPELLE (HET ZESDE METAAL) HELEEN DEBRUYNE WOUTER DEPREZ MISS ELLY

WIM HELSEN

STEVEN MAHIEU

JEROEN OLYSLAEGERS

JOHAN PETIT CHRIS VAN CAMP INGRID VANDER VEKEN

Wouter Deprez en de andere artiesten willen de persvrijheid op een positieve manier steunen met comedy en muziek. De opbrengst van de avond dient voor juridische ondersteuning van Apache, onderzoeksjournalistiek en de strijd voor persvrijheid. Met die middelen kan Apache immers meer onderzoeksjournalisten de kans geven om nóg dieper te graven!

Dinsdag 7 februari 20u30 – De Roma

Twee mogelijkheden voor tickets:

25 euro (inkom) 100 euro (inkom + jaarabonnement Apache twv 80 euro)

Bestel hier uw tickets

Dit artikel kwam tot stand met steun van de Vlaamse overheid.
LEES OOK
Tom Cochez / 07-07-2017

Het rijk van zakenman Maurice De Velder wankelt

Benadeelden leggen via juridische procedures een bommentapijt rond het imperium van de omstreden zakenman die volop bezig is zijn vennootschappen leeg te maken.
Maurice De Velder Think Media
Tom Cochez / 03-07-2017

PS gebruikt pensioenfonds Ogeo Fund als partijbank

Onderzoek licht deksel van beerput Ogeo Fund, het pensioenfonds van de in opspraak gekomen intercommunale Publifin. De walmen reiken tot in Antwerpen.
reporters_19495218-2
Karl van den Broeck / 07-06-2017

Open brief aan Geert Bourgeois: ‘Hoe lang gaat u nog zwijgen?’

In het Vlaams parlement worden morgen vragen gesteld over de ingreep van minister Homans op het dossier van Apache. Hoofdredacteur Karl van den Broeck schreef een open brief.
14717584076_6fa33465ec_z