Apache TV: nu live debat Mark Elchardus en Stephen Bouquin

vluchtelingen
Syrische vluchtelingen (Foto: (c) UNHRC)

Het debat focust op de slagkracht van links in deze roerige tijden. Heeft links antwoorden op de crisissen van vandaag en hoeveel zijn de klassieke antwoorden nog waard? Hoe ver kan links gaan in het indammen van de vluchtelingenstroom zonder zijn eigen kernwaarden te verloochenen? En hoe ver kan de linkerzijde meestappen in het verhaal van Merkel zonder de fundamenten van de welvaartsstaat te ondermijnen?

Het debat start om 20u en is gratis. Iedereen is welkom in BOZAR, Ravensteinstraat 23 te Brussel. Stuur wel even een mailtje naar Liesbeth@apache.be, zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten.

Het debat wordt opgenomen in het kader van Apache TV en is vanaf 20u via live streaming te volgen via Facebook en YouTube.

i.s.m. BOZAR AGORA

 

Dit artikel kwam tot stand met steun van de Vlaamse overheid.
LEES OOK
Redactie Apache, Liesbeth Van Houdt / 11-05-2016

Apache TV: live debat Mark Elchardus en Stephen Bouquin

Apache nodigt iedereen uit voor de opnames van Apache TV op 30 mei waarbij sociologen Bouquin en Elchardus het debat met elkaar aangaan.
22485060910_7248569c86_k-2-compressor