Koro* 08 jun '15

8 juni 2015 Bert Verhoye
Bert Verhoye
Bert Verhoye

NVA heeft van alle kabinetten het meeste vrouwen in dienst. Pol Van den Driessche is nog voor iets goed geweest   *   Homans wil oud-Syriëstrijders voor de klas brengen om ze te laten getuigen. "Uw documentatie moogt ge in uw rugzak laten zitten"   *   De passage van de Tour de France kost Antwerpen 1,3 miljoen euro. Het geld komt van een Saudische investeerder   *   Sorry, mijnheer Blatter, dat is de voordeur. U moet langs hier   *   Ten gerieve van de oudere Antwerpse diamantairs wordt de karaattaks boven de 75 gewijzigd in prostaattaks *   Mijn aangetrouwde echtgenote (dixit Herman Brusselmans) heeft dit weekend een mini-weerstation gekocht. Zo moeten wij niet elke keer naar buiten lopen om te zien welk weer het is   *   Ballon Van Steenkiste staat wéér voor de rechtbank in verband met een fraudezaak. Bij een eventuele veroordeling wordt hij adviseur bij de KORO-bank   *   Volgende woensdag brengt de KORO-bank een nieuwsbief uit om te melden dat er geen nieuws is en geen nieuws is zoals bekend goed nieuws. De aandeelhouders kunnen de nieuwsbrief bijhouden in de speciale map "Nieuwsbrieven van uw KORO-bank" zodat u die op elk moment kan raadplegen   *   De standaardmaat van de lengte van de rok is voor de schoolgaande jeugd de leeftijd van het meisje, gedeeld door pi kwadraat   *   Minister Joke is op zoek naar motorcrossterreinen in Vlaanderen. Gooi gewoon de Antwerpse Nationale straat nog eens open   *   De kusthoreca mag niet vergeten de witte kassa tijdig in te smeren met NIVEA, dat zij niet verbrandt !   *   De Vacaturedienst van De Tijd heeft een stappenplan uitgebouwd "om je carrière uit te bouwen, stap na stap". Je begint als "plaatsaanwijzer in de zaal", vervolgens wordt je " medewerkster ticketdienst". Noteer dat je in de overgang ook van geslacht verandert. Nadien word je "artistiek directeur", om te eindigen als "directeur operahuis".   *   Je kan ook gewoon een lidkaart nemen van de NVA en je laten benoemen in de raad van bestuur. Dat gaat een stuk rapper   *   Koro, de eenvoud der dingen

(In een ver verleden was Bert Verhoye auteur van de meest gelezen rubriek in De Nieuwe Gazet, het Antwerpse Het Laatste Nieuws. In ‘minimaal’ bracht hij, avant la lettre, een variant van Twitter. Voor Apache.be zal hij drie keer per week – maandag, woensdag en vrijdag de rubriek KORO verzorgen.)

LEES OOK