Save the date: Soirée Apache.be op 26 april

Redactie Apache
1939448_640506935984848_251503916_n
1939448_640506935984848_251503916_n

Niet evident met Dj’s Johnny Diamond en Roger Sterling (La Boum) in de buurt, maar er wordt die avond niet alleen gedanst en gefeest, er wordt ook gepraat. We beginnen eraan om 20 uur (deuren: 19u) met een promopraatje waarbij hoofdredacteur Karl van den Broeck tekst en uitleg geeft over de crowdfunding van Apache.be en de lopende zoektocht naar investeerders voor ons businessplan. Dat plan moet onze site in drie jaar tijd zelfbedruipend maken.

Privacy

De rest van de avond staat in het teken van privacy en transparantie. We vertonen Panopticon, de ophefmakende documentaire waarin de Nederlandse filmmaker Peter Vlemmix nagaat hoeveel privacy ons vandaag nog rest. Aansluitend is er een panelgesprek. We wachten nog op de definitieve bevestiging van een aantal interessante gesprekspartners, maar Peter Vlemmix zal er zeker bij zijn.

Om 22 uur begint de muziek te spelen en loop de Apache Party over in La Boum, een 'Thé-dansant' die is uitgroeide tot een klassieker in DE Studio. Het programma van de avond - waarop u uiteraard de Apache-redactie en medewerkers in levende lijve ontmoet - wordt de komende weken verder aangevuld. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

500 aandeelhouders

In afwachting geven we u ook graag mee dat we intussen al ruim 500 mensen wisten te overtuigen om aandeelhouder te worden van Apache.be. De voorbije weken bracht de actie al meer dan 55.000 euro op. Sinds de start van onze actie is ook het aantal abonnees flink toegenomen (van 700 naar ruim 1.100). Dat alles zonder noemenswaardige promotie. We danken iedereen die samen met ons investeert in (onderzoeks)journalistiek, voorbij de waan van de dag en hopen jullie massaal te zien, zaterdagavond 26 april.

Vooraf inschrijven (info@apache.be)  is niet noodzakelijk, maar het garandeert wel een vaste zitplaats

Wat? Panopticon (documentaire) + paneldebat privacy en transparantie + Apache Party - La Boum

Waar? DE Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, Antwerpen

Wanneer? zaterdag 26 april, vanaf 20u (deuren 19u)

Inkom? 12 euro

U wil al dagenlang een aandeel kopen maar vergeet het keer op keer. Nu is de moment: klik hier

LEES OOK
Redactie Apache / 03-09-2015

Apache.be breidt uit

Uw onafhankelijke nieuwssite voor onderzoeksjournalistiek heeft goed nieuws: we breiden uit. Op korte termijn zullen vier medewerkers de redactie versterken. De groei komt er…
(Foto: Internet Archive Book Images)
Redactie Apache / 19-12-2014

Een kerstcadeau voor Vlaanderen

Plant u de komende familiefeesten onder stoom te zetten met een debatje over Jan Jambon? Praat u bij de kerstkribbe graag over het geld van het Vaticaan of huivert u mee als een…
Apache.be Kerstactie 2014
Redactie Apache / 19-02-2014

Crowdfundingactie Apache.be draait op volle toeren

De crowdfundingoperatie van Apache.be heeft na een week 250 aandeelhouders overtuigd die samen ruim 25.000 euro, oftewel nu al een achtste van ons vooropgesteld kapitaal bijeen…
vip