Maak gratis kennis met het aanbod van Apache.be

0

Apache.be brengt u journalistiek die ertoe doet. We publiceren grote verhalen, diepgravende analyses en onderzoeksjournalistiek en nemen onze taak als ‘vierde macht’ ter harte. Afgelopen jaar onthulde de redactie van Apache.be onder meer de donkere kanten van de verkoop van de Antwerpse Renaultsite, de wonderbaarlijke redding van de Antwerpse Handelsbeurs en de doofpotoperatie in de zaak-Viktor. We berichtten ook over het dossier Tecteo, de Antwerpse diamantaffaires en de pogingen van de PS om speurders monddood te maken.

Tijdens de kerstvakantie halen we elke dag een onderwerp uit het websitedeel waarvoor u normaal gezien moet betalen. Op die manier krijgt u de kans een staalkaart van de inhoud van Apache.be te ontdekken en kunt u zich vergewissen van wat u mist.

U vindt hieronder alvast de tien artikels die we de volgende dagen tijdelijk gratis zullen aanbieden. Elke dag wordt een artikel aan het aanbod toegevoegd. De foto die niet langer vervaagd is, linkt door naar het artikel dat vrij toegankelijk is. De redactie koos de artikels niet enkel omdat ze een mooi beeld geven van ons werk, maar ook omdat de onderwerpen het afgelopen jaar belangrijke nieuwsitems waren.

Ik word abonnee van Apache.be

Bent u nog niet geregistreerd, dan kunt u makkelijk een abonnement nemen. De prijzen zijn zeer democratisch: 3,5 euro voor één maand, 10 euro per kwartaal en 39 euro voor een jaarabonnement. Hebt u uw e-mailadres eerder al bij Apache.be geregistreerd, dan kunt u via uw accountpagina uw abonnement upgraden.

Het gratis eindejaarsaanbod

Teaser Afkoopwet is het monster van Frankenstein Teaser: Diamantgate de strip Teaser: Diamantgate de strip Tecteo, Stéphane Moreau en de geest van André Cools Tecteo, Stéphane Moreau en de geest van André Cools Teaser Winst bij dubbele verkoop Antwerpse Renaultgarage Teaser Winst bij dubbele verkoop Antwerpse Renaultgarage Teaser Winst bij dubbele verkoop Antwerpse Renaultgarage Teaser Winst bij dubbele verkoop Antwerpse Renaultgarage Teaser: PS schakelt hinderlijke speurders uit
Auteur: Bram Souffreau

Journalist sinds 2000. Was redacteur bij Metro en webredacteur bij Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Tekende het ActuaNet-initiatief bij Concentra mee uit en was er coördinator. Hield sinds 2001 de weblog Kapingamarangi.be bij, geeft cursussen ‘Schrijven voor het web’ en werkte mee aan Internetjournalistiek.be. Interesses gaan uit naar online journalistiek, internet, IT, internationale politiek, mensenrechten en elektronische muziek.

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid