De zomer van Apache.be: elke vrijdag een gratis artikel

5 juli 2013 Nico Kennes
20130605_computerbeach

Hieronder vindt u alvast een overzicht van de artikels die we deze zomer een week lang gratis zullen aanbieden. Elke niet vervaagde foto linkt door naar het artikel dat tijdelijk vrij toegankelijk is. De redactie koos de stukken niet alleen omdat ze een mooi beeld geven van ons werk, maar ook omdat de onderwerpen het afgelopen jaar belangrijke nieuwsitems waren.

Word abonnee

Bent u nog niet geregistreerd, dan kunt u makkelijk een abonnement nemen. De prijzen zijn zeer democratisch: 3,5 euro voor één maand, 10 euro per kwartaal en 39 euro voor een jaarbonnement. Hebt u uw e-mailadres eerder al bij Apache.be geregistreerd, dan kunt u via uw accountpagina uw abonnement upgraden.

Het gratis zomeraanbod

LEES OOK