Maak gratis kennis met abonnee-aanbod Apache.be

0

Apache.be brengt u journalistiek die u nergens anders aantreft: grote verhalen, diepgravende analyses en onderzoeksjournalistiek. Voor een deel van onze artikels hebt u echter een abonnement nodig. Van 2 tot en met 12 april 2013 maken we elke dag een artikel, dat normaal gezien enkel beschikbaar is met een abonnement, gratis toegankelijk. Zo kunt u eens proeven van wat u mist.

U vindt hieronder alvast de negen artikels die we de volgende dagen gratis zullen aanbieden. Elke dag wordt een artikel aan het aanbod toegevoegd. De foto die niet vervaagd is, linkt door naar het artikel dat vrij toegankelijk is. De redactie koos de artikels niet enkel omdat ze een mooi beeld geven van ons werk, maar ook omdat de onderwerpen het afgelopen jaar belangrijke nieuwsitems waren.

Word abonnee

Bent u nog niet geregistreerd, dan kunt u makkelijk een abonnement nemen. De prijzen zijn zeer democratisch: 3,5 euro voor één maand, 10 euro per kwartaal en 39 euro voor een jaarbonnement. Hebt u uw e-mailadres eerder al bij Apache.be geregistreerd, dan kunt u via uw accountpagina uw abonnement upgraden.

Het gratis paas-aanbod

1.1x

Ronde van Vlaanderen nieuwe stijl was financieel schot in de roos

2.1x

De N-VA en de PS vinden elkaar op de Antwerpse vastgoedmarkt

3.1x

Verslag uit de onderbuik van de jobmarkt

4.1x

Het recht op menselijke waardigheid wordt uitgehold

Peter Mertens Raoul Hedebouw

Wat te denken van PVDA?

84th Ijzerbedevaert

Interview met Jan Peumans: ‘Natuurlijk zijn wij separatisten’

7.1x

Scenarist Ward Hulselmans over de drive achter Salamander

8.1x

Matexi-miljonairs financierden kiescampagne Daniël Termont

9.1x

Penningmeester Antwerpse N-VA is voormalig VMO-leider

(Foto’s: Bram Souffreau, Arcadis, Tuur Viaene, Julia M. Free, Eric Herchaft, Eric Herchaft, Screenshot, Filip Naudts, onbekend)

Auteur: Nico Kennes

Nico Kennes (°1989) volgde een opleiding communicatiewetenschappen en culturele studies aan de K.U.Leuven. Hij werkte als communicatieverantwoordelijke voor de onderzoeksjournalistieke website Apache.be. Momenteel schrijft hij als freelance cultuurjournalist voor onder meer rekto:verso, Gonzo (circus), De Correspondent, Staalkaart en Ons Erfdeel.

Word lid

Word jij lid van Apache? Lees direct verder en steun onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Nu al vanaf 6,25 euro per maand.


Ja, ik word lid