Fotorepo Olympisch deken: Souvenirs

14 augustus 2012 Julia M. Free
(Foto Julia M. Free)
(Foto Julia M. Free)
(Foto Julia M. Free)
(Foto Julia M. Free)

Er bestaan honderden soorten souvenirs. Vaak met Wenlock of Mandeville, de twee mascottes van de Olympische Spelen in Londen. De prullaria zijn overigens vaak 'made in China'. 65% zo blijkt. Slechts 9 op honderd prullen is in Engeland gefabriceerd.

Wenlock (Foto Julia M. Free)
Wenlock (Foto Julia M. Free)
Mandeville (Foto Julia M. Free)
Mandeville (Foto Julia M. Free)

Van Mandeville en Wenlock bestaan ook 83 manshoge beeldhouwwerken. Ze staan op diverse toeristische trekpleisters in Londen. Wenlock moet nu overigens plaats ruimen voor Mandeville. De eerste is immers de mascotte van de Olympische Spelen; de andere van de Paralympics.

U vindt alle foto's uit de fotoreeks 'Olympisch deken' op de overzichtspagina van Julia M. Free.

LEES OOK